- 12 Temmuz 2022
- 23.278
- 85.142
Başka bir şey aldığım yok zaten başka topiclere gidemiyorumBirşey yaptıysan burda ancak kitap almıs olabilirsin
Ya bende merak ediyorum ama elimdekileri bitirene kadar ellerime fermuar cektim
Her gun geliyor geliyorlarBaşka bir şey aldığım yok zaten başka topiclere gidemiyorum
Kont sepetimdeyken bile zamlandı 80 diyordu uyarı geldi 90'a çıkmış. Bugün alamadığımı yarın x2'ye alıyorum pes ettim
Başkanımız oovv mükemmel mi dediŞak diye bildiğin için şaşırdımKont'u aldım elimden bırakamıyorum çok iyi oovv mükemmel dedi başkanımız kıskandım Birkaç tane de ağlayayım diye kitap aldım
Kitap almaya bahane arayan bende yankısı o olmuş olabilirBaşkanımız oovv mükemmel mi dediBenim tanıdığım başkanım öyle demez ya
ben okudum. sanırım 20lerimin başındaydım okuduğumda ve beğenmiştim. 2. kitabı daha çok sevdiğimi hatırlıyorum. son kitabı hala okumadım bitmesin diyeIyi aksamlar
Aralik in ilk okumasina basliyorum.
Victoria Aveyard - Kizil kralice
Umarim hosuma giderde tum seriyi okurum.
Okuyan var mi merak ettim ?
Ağlamak için neler aldınız, bu ara çok ilgimi çekiyor bu mevzu:)Şak diye bildiğin için şaşırdımKont'u aldım elimden bırakamıyorum çok iyi oovv mükemmel dedi başkanımız kıskandım Birkaç tane de ağlayayım diye kitap aldım
Okumadıysanız önce elimdekileri söyleyeyim.Ağlamak için neler aldınız, bu ara çok ilgimi çekiyor bu mevzu:)
Çok sag ol, safra kesesi ağrısı dışında iyiyim çok ŞükürHoş geldin nasılsın ?
Beraber ağlarız. Okuduklarım var evet ama okumadıklarımı düşüneyim.Okumadıysanız önce elimdekileri söyleyeyim.
Cam Çocuk
Kız Kardeşim İçin
Küçük Muazzam Şeyler
Kırık Camlar Üzerinde Dans (yazarın çevrilmiş tek kitabı ve bildiğim kadarıyla çok bilindik değil ama beni ağlatmıştı :)
Kitap Hırsızı
Uçurtma Avcısı vs okumuşsunuzdur onlar az daha eski kalıyor.
Ben yeni olarak Angela'nın Külleri, Algernon'a Çiçekler, Taşıdıkları Şeyler ve Çoluk Çocuk kitaplarını aldım. Herkesi ağlatır mı bilmem ama benim ağlama eşiğim düşük kesin ağlatır
Benim de almamam lazım almamam lazımBeraber ağlarız. Okuduklarım var evet ama okumadıklarımı düşüneyim.
Kitap almamam lazım, kitap almamam lazım...
Anneniz nasıl, bekleme evresinde misiniz halen?
Geçmiş olsun dileklerimi yineleyip, iyi geceler diliyorum.
Ağlamak için neler aldınız, bu ara çok ilgimi çekiyor bu mevzu:)
Ağlamak için kitap okumak tabiri beni bir miktar rahatsız ediyor sanırım. Tam olarak nasıl bir şey olduğunu anlayamamakla birlikte, kitap okumanın bu kadar basite indirgenmesini de doğru bulmuyorum.Okumadıysanız önce elimdekileri söyleyeyim.
Cam Çocuk
Kız Kardeşim İçin
Küçük Muazzam Şeyler
Kırık Camlar Üzerinde Dans (yazarın çevrilmiş tek kitabı ve bildiğim kadarıyla çok bilindik değil ama beni ağlatmıştı :)
Kitap Hırsızı
Uçurtma Avcısı vs okumuşsunuzdur onlar az daha eski kalıyor.
Ben yeni olarak Angela'nın Külleri, Algernon'a Çiçekler, Taşıdıkları Şeyler ve Çoluk Çocuk kitaplarını aldım. Herkesi ağlatır mı bilmem ama benim ağlama eşiğim düşük kesin ağlatır
Aa ilginç bir bakış açısı. Ben kimi zaman heyecanlanmak istiyorum, kimi zaman korkmak kimi zaman üzülmek. O anki ruh halime göre okumak istediğim kitaplar değişiyor. Bazen korku/gerilim kitapları çok ağır geliyor mesela ruh halime uymuyor. Ya da bazen zaten kendi hayat koşuşturmamda yorgun oluyorum ve beni üzecek kitaplar ağır geliyor. Kitapları sadece edebi bilgi verecek yazılar olarak görmek yerine duygudurumumu düzene sokacak katartik araçlar olarak görüyorum. Basite indirgemekten ziyade bu şekilde seçimler yapmak benim için kitapları daha yüceltmek oluyor aslında.Ağlamak için kitap okumak tabiri beni bir miktar rahatsız ediyor sanırım. Tam olarak nasıl bir şey olduğunu anlayamamakla birlikte, kitap okumanın bu kadar basite indirgenmesini de doğru bulmuyorum.
En azından benim için kitap okuma amacına uygun bir durum değil. Ağlamak için kitap almak yerine, ağlamak için dizi izlemek daha uygun bence.