Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar 8 serilik harry potter kitabini uygulamadan indirdim, ne filmini izledim ne kitapları okudum simdiye kadar,umarim begenirim.basladigimda yazarim sizlere de
bence çok seveceksin. bazen aklıma esince açıp açıp filmlerini izliyorum kitaplarını okuyorum

Ben öyle bir zamana gitsem epsilonlardan olacağım için istemezdim galiba
Tek sebep bu mu ?? ayrıca neden epsilon olasınız canım. Gerçi orda herkes hayatından memnunmuş.

Ben istemezdim orda yaşamak şahsen. Çünkü aile yok, çocuğun yok, aşk yok. Hiç benlik değil

Tek sebep bu mu ?? ayrıca neden epsilon olasınız canım. Gerçi orda herkes hayatından memnunmuş.

Ben istemezdim orda yaşamak şahsen. Çünkü aile yok, çocuğun yok, aşk yok. Hiç benlik değil
Benim için ne kadar az insan o kadar iyi, durup düşününce nasıl evlendim diye kendime de şaşırıyorum bazen. Belki benim için iyi olurdu bilmem Biz göremeyiz de torunlar belki benzerini deneyimler, korkuyorum artık bilimkurgu kitaplarından

Insanligimi yitirirken ortak okumasi mi ne zaman nerde nasil

Allah korusun ayyy

Elde hiç dram kitabı kalmadı ya hep aynı tür almışım. Sepete 1 ekleyince 3 de yanında geliyor. 10 ürüne indirim falan deyince beni cezbediyorlar Biri bana höt dese de almasam dayanmıyuuur küçük kalbim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…