- 15 Aralık 2020
- 3.943
- 26.711
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence çok seveceksin. bazen aklıma esince açıp açıp filmlerini izliyorum kitaplarını okuyorumKizlar 8 serilik harry potter kitabini uygulamadan indirdim, ne filmini izledim ne kitapları okudum simdiye kadar,umarim begenirim.basladigimda yazarim sizlere de
Aa gitmek ister misin öyle bi zamanaAy beğendim ya baya. Ne zaman buraya doğru gidiyoruz diye sorguladım kendimi okurken
Ben öyle bir zamana gitsem epsilonlardan olacağım için istemezdim galibaAa gitmek ister misin öyle bi zamana
Tek sebep bu mu ?? ayrıca neden epsilon olasınız canım. Gerçi orda herkes hayatından memnunmuş.Ben öyle bir zamana gitsem epsilonlardan olacağım için istemezdim galiba
Benim için ne kadar az insan o kadar iyi, durup düşününce nasıl evlendim diye kendime de şaşırıyorum bazen. Belki benim için iyi olurdu bilmem Biz göremeyiz de torunlar belki benzerini deneyimler, korkuyorum artık bilimkurgu kitaplarındanTek sebep bu mu ?? ayrıca neden epsilon olasınız canım. Gerçi orda herkes hayatından memnunmuş.
Ben istemezdim orda yaşamak şahsen. Çünkü aile yok, çocuğun yok, aşk yok. Hiç benlik değil
Hangi kitap bu konuştuğunuz?Benim için ne kadar az insan o kadar iyi, durup düşününce nasıl evlendim diye kendime de şaşırıyorum bazen. Belki benim için iyi olurdu bilmem Biz göremeyiz de torunlar belki benzerini deneyimler, korkuyorum artık bilimkurgu kitaplarından
Cesur Yeni Dünya. Aa keşke demek için absürt bir kitap gerçiHangi kitap bu konuştuğunuz?
Neyse ki evde var Bu ay fırsat bulursam okumak istiyorumCesur Yeni Dünya. Aa keşke demek için absürt bir kitap gerçi
Insanligimi yitirirken ortak okumasi mi ne zaman nerde nasilMerhabalar, ben de dün Amazon’dan 140₺’ye 9 tane kitap aldım. Kocişimin kartından geçtim finansal planımı bozmadan kitap almış oldum, cebimden kuruş çıkmadı . Geriden gelsem de İnsanlığımı Yitirirken ortak okumasına katılabileceğim .
Burda tam şu dakkaInsanligimi yitirirken ortak okumasi mi ne zaman nerde nasil
Ahahah tamam o zman bisi kacirmamisimBurda tam şu dakka
Hemen okuyor muyduk yarın baslıyim bendeBurda tam şu dakka
Bugün iş güç arasında hep oturup okudum 70 sayfa okumuşum şimdi bi kahve yapıp çocuklarla bişeyler izliycez uygun bir içerik bulursak tabi.
Yoksa kitaba devam
Ben kitabı yarıladım bileHemen okuyor muyduk yarın baslıyim bende
Şöyle bir şey çıktı karşıma instagramda. Bi bak istersen
Allah korusun ayyyBenim için ne kadar az insan o kadar iyi, durup düşününce nasıl evlendim diye kendime de şaşırıyorum bazen. Belki benim için iyi olurdu bilmem Biz göremeyiz de torunlar belki benzerini deneyimler, korkuyorum artık bilimkurgu kitaplarından
Aralık için mini ortak okuma olarak kararlaştırılmış . Ben de İthaki yayınlarının Japon klasikleri dizisini merak ediyordum. Başlangıç olur bana da dedim .Insanligimi yitirirken ortak okumasi mi ne zaman nerde nasil