Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar 8 serilik harry potter kitabini uygulamadan indirdim, ne filmini izledim ne kitapları okudum simdiye kadar,umarim begenirim.basladigimda yazarim sizlere de😍
bence çok seveceksin. bazen aklıma esince açıp açıp filmlerini izliyorum kitaplarını okuyorum 👌🏻

Ben öyle bir zamana gitsem epsilonlardan olacağım için istemezdim galiba 😂
Tek sebep bu mu ?? 😅 ayrıca neden epsilon olasınız canım. Gerçi orda herkes hayatından memnunmuş.

Ben istemezdim orda yaşamak şahsen. Çünkü aile yok, çocuğun yok, aşk yok. Hiç benlik değil 😅

Tek sebep bu mu ?? 😅 ayrıca neden epsilon olasınız canım. Gerçi orda herkes hayatından memnunmuş.

Ben istemezdim orda yaşamak şahsen. Çünkü aile yok, çocuğun yok, aşk yok. Hiç benlik değil 😅
Benim için ne kadar az insan o kadar iyi, durup düşününce nasıl evlendim diye kendime de şaşırıyorum bazen. Belki benim için iyi olurdu bilmem 😅 Biz göremeyiz de torunlar belki benzerini deneyimler, korkuyorum artık bilimkurgu kitaplarından 🥲

Merhabalar, ben de dün Amazon’dan 140₺’ye 9 tane kitap aldım. Kocişimin kartından geçtim 😂 finansal planımı bozmadan kitap almış oldum, cebimden kuruş çıkmadı 😅. Geriden gelsem de İnsanlığımı Yitirirken ortak okumasına katılabileceğim 🥰.
Insanligimi yitirirken ortak okumasi mi ne zaman nerde nasil🤔

Benim için ne kadar az insan o kadar iyi, durup düşününce nasıl evlendim diye kendime de şaşırıyorum bazen. Belki benim için iyi olurdu bilmem 😅 Biz göremeyiz de torunlar belki benzerini deneyimler, korkuyorum artık bilimkurgu kitaplarından 🥲
Allah korusun ayyy 😅😅😅

Elde hiç dram kitabı kalmadı ya hep aynı tür almışım. Sepete 1 ekleyince 3 de yanında geliyor. 10 ürüne indirim falan deyince beni cezbediyorlar 🥲 Biri bana höt dese de almasam dayanmıyuuur küçük kalbim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X