Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Alıyorsun eline bir kitap ve içinde kayboluyorsun saatlerin nasıl geçtiğini anlamadan. Yepyeni bir macera, yepyeni karakterler, yepyeni bilgiler... Okudukça kendine kattığın güzellikleri iliklerine kadar hissediyorsun.
Bu güzel kitapları arkadaşım ummhnisa ummhnisa yaaa teşekkür ediyorum canımsın😍

Başğanımmm C Calcifer beni okumaya teşvik ettigin içinde ayrıca teşekkür ediyorum 😘 ve kitap tavsiye eden tüm arkadaşlarımaaa teşekkürler iyiki varsınız nice mutlu senelere canlar💜
Eki Görüntüle 3170572
Keyifle oku canım 🥰🥰

Sayfamızın yıl dönümü sebebiyle yaptığımız hediyeleşmede Natsume Natsume bana bu güzel kitapları hediye etti. Hediyelerimizin ne zaman geleceği ve kimin aldığını bilmiyorduk çok güzel bir heyecan oldu bize 😊

Bu arada kitapların üçünü de keyifle okudum. Hepsi gerçekten çok güzel seçimlermiş. 💕💕

Bu kitaplar her zaman kitaplığımda sayfamızdan ve Natsume Natsume arkadaşımdan hatıra olarak kalacak.

Kendisine ve başkanımız C Calcifer e böyle güzel bir etkinlik yaptığı için çok teşekkür ederim. 🥰😍

Sayfamızın yıl dönümü tekrardan kutlu olsun. İnsanın bu kadar çok kitap kurdu arkadaşı olması çok güzel bi duyguymuş 😊😊Eki Görüntüle 3170568
Keyifle oku diyecektim ki okumuşsun bile :KK70: :KK70:
Çok güzel bir etkinlikti nicelerinde tekrar buluşmak dileğiyle 💗

93646FFC-5330-43FE-AEC6-EC48759C376D.jpeg

Canım Levaiz Levaiz ’im muhteşem hediyelerin çok teşekkür ederim çok güzeller 😍 Bu kitapların benim için değeri çok farklı. Kitaplığımın en güzel köşesinde benimle olacaklar her zaman 💜

Eki Görüntüle 3170548

KK'ye girmem bir anlık boşluğa düşüp gebelik düşünmemle olmuştu. O iş rafa kalktı ama kitap kulübünü görünce çok mutlu olmuştum. Uzun zamandır tıkanmıştım çünkü ve ben 1.sınıfta arkadaşlarım ABC öğrenirken öğretmenin kitap hediye ettiği öğrenciydim, hep öyle olmuştum o yüzden bu duraklamam kendimi kötü hissettiriyordu. O yüzden ilk olarak beni kendime getiren bu topic için C Calcifer 'e teşekkür ederim. 🧡

Hediye konusunda da büyük şeyleri sevmem. Genelde pahada ağır şeyleri almaya çalışır insanlar ama beni asıl mutlu eden şey işte bunlar. Belki çok hediye aldım ama ilk defa kitap hediyesi almışım düşününce 🥲 2 tanesini okudum bile, kalan 2'si ortak okuma diye bekliyor. Çok heves, çok mutluluk. Çok teşekkürler yet07 yet07 🫶🧡

Kalan ikisini de güzel günlerde oku canım🥰
Yaaa güzel günlerde oku inşallah 😍 benden ve sayfamızdan hatıra olarak hep kalsın
Elbette kalacak çooook teşekkür ederim kesene bereket🥰💕

İyi akşamlar ❤

Bana bu güzellikleri gönderen ince, nazik arkadaşım Keira- Keira- ya çok teşekkür ediyorum ❤

Çok değerli bir hediye benim için kitaplığımda en güzel köşede duracaklar ❤

Vesile olduğun için sana ayrıca teşekkür ederim C Calcifer aşırı mutluluk içeren çok güzel bir hediyeleşme oldu bu

20221202_222510.jpg

İyi akşamlar ❤

Bana bu güzellikleri gönderen ince, nazik arkadaşım Keira- Keira- ya çok teşekkür ediyorum ❤

Çok değerli bir hediye benim için kitaplığımda en güzel köşede duracaklar ❤

Vesile olduğun için sana ayrıca teşekkür ederim C Calcifer aşırı mutluluk içeren çok güzel bir hediyeleşme oldu bu

Eki Görüntüle 3170602
Güzel günlerde keyifle oku canım Bonusum :KK60:

Mesajları ve fotoğrafları görünce içim kıpır kıpır oldu. 😍 Hepsi birbirinden güzel kitaplar. Keyifle okunması dileğimle.

Geçen yıl listede yoktum. Bu yıl da mesajları kaçırdım herhalde, haberim olmadı. Üzüldüm biraz ama olsun önümüzdeki yıl inşallah ben de kitap hediye etmek, hediyeyi alan kişinin hafızasında tatlı bir anı olarak kalmak isterim. 🤗

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X