Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O zaman psikolojimin iyi olduğu zaman mı okumalıyım
spoiler vermeden bahsedeyim, ana karakterin yaşadıkları başından geçenler zaten başlı başına yetiyor ciğerini sökmek için. devamında kitap ilerledikçe hep kendi kendime hadi hadi bu sefer olacak deyip sonda iyice bitmiştim artık.

bence tam ne zaman okunmalı biliyor musun tam böyle ağlamak istediğin zaten ruhsal olarak bitkin olduğun bi anda. böyle ağlatıp ağlatıp içinde ne varsa çıkartmalık bir kitap.

ilk yoruma acayip katılıyorum. herkesin kaldırabileceği bir şey değil karakterin yaşadıkları. çok acı çok feci
Daha almadan üzmeye başladı beni fiyatıyla
Eki Görüntüle 3111622
ben de takas uygulamasından almıştım inanamıyorum bu fiyata. kitabımın arkasındaki rakam bunun yarısı bile değil üstelik

Bir dahaki dolunayda okuyayım. O zaman ruh sağlığım iyi olmuyor Sabaha kadar ağlarım artık

Ben başladım ama biraz ağır ilerliyor:)
Araya başka kitap alman tavsiyedir:)

Ayy cok merak ettim ben okuyacagim bunu elimdeki kitap bitince
Sutum kesilmez degil mi

İsminin sonunda çok rakam olan vardı o zaman, bir de ysf42 ile bende benzetiyordum başta. Bir de kabul etmelisin ki bu kadar aktif değildin Böyle çok güzel oldun
Şimdilerde birileri @Kitapkontesi kontes olmuş

Aslında sürekli takip eder okurdum yazılanları ama yazma kısmında biraz geriden hareket ediyordum sanırım. İçsel sıkıntılarım da vardı. Şimdi açık bir zihinle daha aktifim ve daha mutluyum
Benim aldığım zaman ki fiyat şimdi saatlerin fiyatı olmuş
Geçen sene kasımda alacaktım telefonum bozulmuştu araştırdıydım. 13 mini 10bin liraydı şimdi 21bin kasımda kur yükseldikçe olan oldu zaten

Ben de aktif olmana sevindim. Böyle çok daha iyi tanıyabildik seni. Güzel fikir alışverişi oluyor topikte yeniydi ve gerçekten bazen ikinizi aynı kişi sanıyordum

Evet malesef öyle oldu,bende ağustos ayında almıştım.

Ben bugünlerin geleceğini bildiğim için 2021 yılında deli gibi kitap aldım Şu an 3 katına çıktı aldıklarım
Evet hatırlıyorum senin sayende ben de toplu birkaç alışveriş yaptım sene sonu Allah’tan
İndirim zamanlarını kovalayacağız artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…