- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.359
spoiler vermeden bahsedeyim, ana karakterin yaşadıkları başından geçenler zaten başlı başına yetiyor ciğerini sökmek için. devamında kitap ilerledikçe hep kendi kendime hadi hadi bu sefer olacak deyip sonda iyice bitmiştim artık.O zaman psikolojimin iyi olduğu zaman mı okumalıyım
ilk yoruma acayip katılıyorum. herkesin kaldırabileceği bir şey değil karakterin yaşadıkları. çok acı çok feciEki Görüntüle 3111611
Kitapla ilgili bir kaç yorum bırakıyorum.
"okuduğum en zor kitaplardan biriydi. ki ben, bir çok kişinin midesini bulandıran şeyleri zorlanmadan okuyabilen biriyim. fakat bu kitapta anlatılan şeyler çok çok ağırdı. ara ara midem bulandı, gözlerim doldu, bırakmak istedim. okuduğumdan beri geceleri rüyalarıma giriyor. bütün bunlar kitabı kötü yapıyor mu? hayır. ama etrafimdakilere okumamalarını tavsiye ediyorum. bu kitabı ponçik bir bünye kaldıramaz, dünyanın kötü yanlarını çok da detaylı öğrenmenize gerek yok."
"birtakım şeyler kırılır, bazen kırılanlar onarılır, fakat çoğu durumda fark edersin ki, kırılan ne olursa olsun hayat o kaybı telafi etmek için yeniden şekillenir, bazen de muhteşem olur bu şekilleniş."
ne kadar güzel bir kitap olduğunu anlatmam için yeni kelimeler keşfetmem gerekiyor.
bitirdikten sonra uzun süre elime alamadım, kendimden uzaklaştırdım. öyle benimsemişim ki o trajediyi, bakışlarım kitabı bir yerlerde yakalasa gözlerim doluyor."
ben de takas uygulamasından almıştım inanamıyorum bu fiyata. kitabımın arkasındaki rakam bunun yarısı bile değil üstelik
Mükemmel olmuşGuzel olmamis mi ama
spoiler vermeden bahsedeyim, ana karakterin yaşadıkları başından geçenler zaten başlı başına yetiyor ciğerini sökmek için. devamında kitap ilerledikçe hep kendi kendime hadi hadi bu sefer olacak deyip sonda iyice bitmiştim artık.
bence tam ne zaman okunmalı biliyor musun tam böyle ağlamak istediğin zaten ruhsal olarak bitkin olduğun bi anda. böyle ağlatıp ağlatıp içinde ne varsa çıkartmalık bir kitap.
Ben başladım ama biraz ağır ilerliyor:)Kopyalanmış Adam ı okuyan var mı?
Saramago dan yeni bir kitap okuyup bitirdim ya,
araya bir başka kitap mı alsam ?üst üste denk geldi okuyabilir miyim şuan acaba diye düşünüyorum Kopyalanmış Adam ‘ı
Kesinlikle, malum W de bile ağlamıştınO zaman psikolojimin iyi olduğu zaman mı okumalıyım
Yok cheesecakeSelamlarrr
Canımcım tekrar çok teşekkür ederim inceliğin için
27
Yaa evett ne kadar da güzel bir günaydın olmuş normal insan saatinde uyananlara
Menemen olsa
Sebep?
Wether miKesinlikle, malum W de bile ağlamıştın
Ayy cok merak ettim ben okuyacagim bunu elimdeki kitap bitinceEki Görüntüle 3111611
Kitapla ilgili bir kaç yorum bırakıyorum.
"okuduğum en zor kitaplardan biriydi. ki ben, bir çok kişinin midesini bulandıran şeyleri zorlanmadan okuyabilen biriyim. fakat bu kitapta anlatılan şeyler çok çok ağırdı. ara ara midem bulandı, gözlerim doldu, bırakmak istedim. okuduğumdan beri geceleri rüyalarıma giriyor. bütün bunlar kitabı kötü yapıyor mu? hayır. ama etrafimdakilere okumamalarını tavsiye ediyorum. bu kitabı ponçik bir bünye kaldıramaz, dünyanın kötü yanlarını çok da detaylı öğrenmenize gerek yok."
"birtakım şeyler kırılır, bazen kırılanlar onarılır, fakat çoğu durumda fark edersin ki, kırılan ne olursa olsun hayat o kaybı telafi etmek için yeniden şekillenir, bazen de muhteşem olur bu şekilleniş."
ne kadar güzel bir kitap olduğunu anlatmam için yeni kelimeler keşfetmem gerekiyor.
bitirdikten sonra uzun süre elime alamadım, kendimden uzaklaştırdım. öyle benimsemişim ki o trajediyi, bakışlarım kitabı bir yerlerde yakalasa gözlerim doluyor."
Dimi tahmin etmiştim ,teşekkürlerBen başladım ama biraz ağır ilerliyor:)
Araya başka kitap alman tavsiyedir:)
Ayy cok merak ettim ben okuyacagim bunu elimdeki kitap bitince
Sutum kesilmez degil mi
İsminin sonunda çok rakam olan vardı o zaman, bir de ysf42 ile bende benzetiyordum başta. Bir de kabul etmelisin ki bu kadar aktif değildinBöyle çok güzel oldun
Şimdilerde birileri @Kitapkontesi kontes olmuş
Geçen sene kasımda alacaktım telefonum bozulmuştu araştırdıydım. 13 mini 10bin liraydı şimdi 21binBenim aldığım zaman ki fiyat şimdi saatlerin fiyatı olmuş
Ben de aktif olmana sevindim. Böyle çok daha iyi tanıyabildik seni. Güzel fikir alışverişi oluyorAslında sürekli takip eder okurdum yazılanları ama yazma kısmında biraz geriden hareket ediyordum sanırım. İçsel sıkıntılarım da vardı. Şimdi açık bir zihinle daha aktifim ve daha mutluyum
Geçen sene kasımda alacaktım telefonum bozulmuştu araştırdıydım. 13 mini 10bin liraydı şimdi 21binkasımda kur yükseldikçe olan oldu zaten
Evet malesef öyle olduAslında sürekli takip eder okurdum yazılanları ama yazma kısmında biraz geriden hareket ediyordum sanırım. İçsel sıkıntılarım da vardı. Şimdi açık bir zihinle daha aktifim ve daha mutluyum
Geçen sene kasımda alacaktım telefonum bozulmuştu araştırdıydım. 13 mini 10bin liraydı şimdi 21binkasımda kur yükseldikçe olan oldu zaten
Evet hatırlıyorum senin sayende ben de toplu birkaç alışveriş yaptım sene sonu Allah’tanBen bugünlerin geleceğini bildiğim için 2021 yılında deli gibi kitap aldımŞu an 3 katına çıktı aldıklarım
İndirim zamanlarını kovalayacağız artıkilk yoruma acayip katılıyorum. herkesin kaldırabileceği bir şey değil karakterin yaşadıkları. çok acı çok feci
ben de takas uygulamasından almıştım inanamıyorum bu fiyata. kitabımın arkasındaki rakam bunun yarısı bile değil üstelik
Öyle birşeyler işteWether mi
Sadece sen değil hepimiz karıştırıyorduk. Keşke isim değişikliği daha erken yapılsaymışBen de aktif olmana sevindim. Böyle çok daha iyi tanıyabildik seni. Güzel fikir alışverişi oluyortopikte yeniydi ve gerçekten bazen ikinizi aynı kişi sanıyordum