Evet okudum. bozkurtlar kitabını da okudum.Evet. Okudun mu ? Sen ne düşünüyorsun?
https://giphy.com/QUF1D4DNdMpnlRS597Karşı komşuma kitap vermiştim, okumamış ve kaybetmiş
Bana da biraz sirayet etti o ruh hali biliyormusun. Hatta bugün ne okusam da biraz ciksam bu halden diye kitap secmekte zorlandimEvet okudum. bozkurtlar kitabını da okudum.
Bir düşün içindeymiş gibiydi. Ayakları yere basmayan düşün içnide gezinene ve onun içinde boğuluyormuş gibiydi. Kaç yıl oldu okuyalı ama o kitabı düşününce o karamsarlık o ne yapacağını bilmeme halini hala anımsıyorum
Okusa canım yanmayacak
Böyle daha güzel oldu başkanın dediği gibi daha iyi tanıdık
Hoş geldiniz
Ben o kitaptan sonra 3 4 gün bir şey okumamıştım. Elim başka kitaba gitmemiştiBana da biraz sirayet etti o ruh hali biliyormusun. Hatta bugün ne okusam da biraz ciksam bu halden diye kitap secmekte zorlandim
E o zaman bana da birkac gün musaadeBen o kitaptan sonra 3 4 gün bir şey okumamıştım. Elim başka kitaba gitmemişti
Sen zahmet etme istersen biz senin yerine okuruzE o zaman bana da birkac gün musaadeBen şey yapayım kitap yerine senin cilt bakim rutini topigin varya hep okuyacam diyorum kalıyor. Onu okusam kitap hedefimden düşermisin
Ikimizin de hedefinden düşerse ne alâ . Sen de mi o topiktesin ?Sen zahmet etme istersen biz senin yerine okuruz
Bayağı değişti benim, tanınmam hiç mümkün değildiO zaman espirilerinizi bile anlayamıyorudmşimdi daha bağlıyım buraya
Sanırım senin nick değişikliğin açık oylamaya sunulmuştuo zaman ben de değiştirmek istemiştim. Sonra kaldı gitti.
Teşekkür ederim cnm
Kesinliklehislerimiz karşılıklı.
Hedefler kışın tamamlanacak herhalde bu yaz dağıldık. Yok topikte değilim canımIkimizin de hedefinden düşerse ne alâ . Sen de mi o topiktesin ?
Yine fransız olduğum zamanlardan biriBayağı değişti benim, tanınmam hiç mümkün değildi
Perdenin arkasına saklanan minik bir çocuk misaliBayağı değişti benim, tanınmam hiç mümkün değildi
Ben neden birşey anlamıyorum ki acaba . Bu Ruh Adam kitabı benim beynimi yakti zannimcaPerdenin arkasına saklanan minik bir çocuk misali
Beklentimi karşılamadı hatta yarısını bile karşılamadı. Bazı kitaplara başlarken çok duygu yüklü oluyorum, bu da onlardan biriydi ama sonu hüsran. Böyle tabirleri kullanmayı çok sevmem kitaplarla ilgili ama ne yazık ki benim için vakit kaybı oldu.
Tam olarak aynisini yasıyorum. Gündüz kitaptan gece ise ayni kitabı telefondan okuyorum ve daha hızlı okuduğumu farkettim . Sebebi kitaplarda satırların eni daha geniş, telefonda ise satırlar kisa olunca göz daha hızlı takip ediyor yani bence böyleIyi geceler arkadaslaar. Sizlere bir sorum olacak. Ben ayni kitabi karanlik ortamlarda telefondan okuyorum, normal zamanlarimda da kitaptan okuyorum. Ama fark ettim ki telefondan okudugumda okuma hizim daha hızlı oluyor. Nedendir sizce? Sizlerde de boyle bir durum var mi?yani sacma gelebilir size bu sorum ama boyle bir sey yasayan var mi merak ettim
Teyo eski adı olan Teolog dan Teyocan a terfi etti ya ondan bahsediyor, muazzam değişimini anlatıyorBen neden birşey anlamıyorum ki acaba . Bu Ruh Adam kitabı benim beynimi yakti zannimca