- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.424
- 26
Hangi kitabı okuyorsun canımHoş gördümmmm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi kitabı okuyorsun canımHoş gördümmmm.
allahın izniyle hiçbi şey olmazbir civciv annesi kesilir mi ,
Hangi kitabı okuyorsun canım
Hoş geldinHerkese selammmm. Müsade var mı?
Keyifli okumalar canımBen bugün Makyaj Yapan Ölüler’e başladım. Ali Ural’ın okuduğum ilk kitabı. Yoğunluk var ama ara ara uğrar halinizi hatrınızı sorarım.
Çok geçmiş olsun canımMerhabalar
Hasta arkadaşlar çok geçmiş olsun. Salgından bizde nasibimizi aldık. Hastanede serum alıyor oğlum.
Hoş geldin
Keyifli okumalar canım
Mutlaka gel senin yorumlarını merak ediyorum
Sevdin mi peki?Şaşırılmayacak gibi degil gerçekten Dan Brown in beyninin içindekiler gerçeklesmis kehanet resmen. Kitabı sevmiştim ben, okumasi cok zevkli. Dan Brown hayran olunasi deha kişiliği yaninda kalemi de çok güzel
Ben de Ruh Adami okudum, tavsiyen icin teşekkür ederim Çok sıradışı bir kitapti. Cogu yerinde ben ne okudum böyle diyordum. Neyseki Pusat'ın ruh haline kapilmadan akli melekelerimi koruyarak kitabı nihayete erdirebildim
Böyle daha güzel oldu başkanın dediği gibi daha iyi tanıdıkAslında sürekli takip eder okurdum yazılanları ama yazma kısmında biraz geriden hareket ediyordum sanırım. İçsel sıkıntılarım da vardı. Şimdi açık bir zihinle daha aktifim ve daha mutluyum
Geçen sene kasımda alacaktım telefonum bozulmuştu araştırdıydım. 13 mini 10bin liraydı şimdi 21bin kasımda kur yükseldikçe olan oldu zaten
Hoş geldinizHerkese selammmm. Müsade var mı?
Ben de aktif olmana sevindim. Böyle çok daha iyi tanıyabildik seni. Güzel fikir alışverişi oluyor topikte yeniydi ve gerçekten bazen ikinizi aynı kişi sanıyordum
Sadece sen değil hepimiz karıştırıyorduk. Keşke isim değişikliği daha erken yapılsaymış
Teşekkür ederim cnmÇok geçmiş olsun canım
Kesinlikle hislerimiz karşılıklı.Böyle daha güzel oldu başkanın dediği gibi daha iyi tanıdık
Hoş geldiniz
Bizde senin yorumlarini merak ediyoruz JaneciğimKeyifli okumalar canım
Mutlaka gel senin yorumlarını merak ediyorum
Ortak okumalara bir kaç aydır katılamıyorum. Bazı yorumlarımı yazıyorum özet sayfasına ama, pek iyi değilim yeniyim çünkü sizin kadar güzel ifade edemiyorum, zamanla olur inşallah teşekkür ederimBizde senin yorumlarini merak ediyoruz Janeciğim
VermeKarşı komşuma kitap vermiştim, okumamış ve kaybetmiş
İlk defa verdim, vermez olaydım
Psikoloji seven bi okur olarak evet elbette sevdim. Aklın sınırlarını zorlayan bir kitapti. Kazanımlarım ,kendime göre çıkarımlarim oldu elbette ama okurken ve de bittikten sonra baktım kendimi yokladım gördüm ki bu psikoloji kitabı beynimin bi köşesinde stabil sekilde yerini koruyan kördügümlere bi düğüm daha eklemiş ama yine de daha saglamlastirmis beni. Nihal Atsiz'ın "bu roman yaşanmış bir romandır ve tüm şahıslar gerçektir" demesi de ayrica etkiledi beni . Son olarak bir cok tarihi karakterin o zamana entegre edilmesi cok hoşuma gittiSevdin mi peki?
Ben de ruh halimin çok kötü olduğu bir zamanda okumuştum şansıma. Beni çok etkilemişti.
Cehennemi bitirince okuyasım geldi
Psikoloji seven bi okur olarak evet elbette sevdim. Aklın sınırlarını zorlayan bir kitapti. Kazanımlarım ,kendime göre çıkarımlarim oldu elbette ama okurken ve de bittikten sonra baktım kendimi yokladım gördüm ki bu psikoloji kitabı beynimin bi köşesinde stabil sekilde yerini koruyan kördügümlere bi düğüm daha eklemiş ama yine de daha saglamlastirmis beni. Nihal Atsiz'ın "bu roman yaşanmış bir romandır ve tüm şahıslar gerçektir" demesi de ayrica etkiledi beni . Son olarak bir cok tarihi karakterin o zamana entegre edilmesi cok hoşuma gitti
Evet. Okudun mu ? Sen ne düşünüyorsun?Ruh Adam'dan mı bahsediyorsunuz