Sen gel sana gül bahçeleri
C Capanin Gururu Teyom baş konuğumuz zaten. onun gelişine yapacak
Bir takım hediyeler alındı
Levaiz Eleadora
Metroda biraz okumuş olabilirim
Eki Görüntüle 3111259 Eki Görüntüle 3111260
Ben okuyamadım o sırada tatlı bir hanımefendi ile yolculuk ediyorduk
Okuduğun kadarıyla nasıldı?
2730 sayfa okumuşum. Akıcı geldi bana. Yakın tarihte olan bir olay üzerinden şekillendiği için ilgimi çekti. Önümüzdeki ay onu okuyacağım. Tekrardan teşekkür ederim inceliğin için
Aklım Deli Kurt'ta kaldıLevaiz kaçıncı sayfada kalmışım jajajajaja
Yaa evett ne kadar da güzel bir günaydın olmuş normal insan saatinde uyananlara
Menemen olsaLevaiz cheesecake yapacakmış bize
27 Deli KurtSelamlarrr
Canımcım tekrar çok teşekkür ederim inceliğin için
27
Yaa evett ne kadar da güzel bir günaydın olmuş normal insan saatinde uyananlara
Menemen olsa
Sebep?
Şaka yaptım bir şey demedim kiSebep?
Doğru diyorsun canım. Bende sorun mu var diye düşünmeye başlamıştımKasvetli bir kitap çünkü. Sıcaklarda kasvetli kitapları okumak zor oluyor
Olmadı biraz daha okuyup araya başka bir kitap alayım benBenim de bitmedi, ama bitirmeye çabalayacağım
ben okudum. ağlamaktan canım çıkmıştı çok fenaydıŞu kitabın yorumlarını ve içeriğini inceleyin derim
Değersiz Bir Hayat
Değersiz Bir Hayat - DOĞAN KİTAP - Hanya Yanagihara - Üniversiteden tanışan dört erkek arkadaş: Nazik yakışıklı ve oyunculukta kariyer yapmakwww.kitapyurdu.com
ben okudum. ağlamaktan canım çıkmıştı çok fenaydı
Bir takım hediyeler alındı
Levaiz Eleadora
Metroda biraz okumuş olabilirim
Eki Görüntüle 3111259 Eki Görüntüle 3111260
Hımm yine yapacağız bir kutlamaGelenekselleştireceğiz bunu
Senin nick karıştıNe kadar güzel paketlenmiş
Bu sefer gizliden olmasın lütfen
Geçmiş olsun canımMerhabalar
Hasta arkadaşlar çok geçmiş olsun. Salgından bizde nasibimizi aldık. Hastanede serum alıyor oğlum.
Hadi okuyalımEki Görüntüle 3111611
Kitapla ilgili bir kaç yorum bırakıyorum.
"okuduğum en zor kitaplardan biriydi. ki ben, bir çok kişinin midesini bulandıran şeyleri zorlanmadan okuyabilen biriyim. fakat bu kitapta anlatılan şeyler çok çok ağırdı. ara ara midem bulandı, gözlerim doldu, bırakmak istedim. okuduğumdan beri geceleri rüyalarıma giriyor. bütün bunlar kitabı kötü yapıyor mu? hayır. ama etrafimdakilere okumamalarını tavsiye ediyorum. bu kitabı ponçik bir bünye kaldıramaz, dünyanın kötü yanlarını çok da detaylı öğrenmenize gerek yok."
"birtakım şeyler kırılır, bazen kırılanlar onarılır, fakat çoğu durumda fark edersin ki, kırılan ne olursa olsun hayat o kaybı telafi etmek için yeniden şekillenir, bazen de muhteşem olur bu şekilleniş."
ne kadar güzel bir kitap olduğunu anlatmam için yeni kelimeler keşfetmem gerekiyor.
bitirdikten sonra uzun süre elime alamadım, kendimden uzaklaştırdım. öyle benimsemişim ki o trajediyi, bakışlarım kitabı bir yerlerde yakalasa gözlerim doluyor."
Hadi okuyalım
Ayrıca siz buluştunuz diye anladımm ben foti yok mu foti
Muğlaaya gelirseniz selam çakmadan geçip gitmeyin lütfenOkuyalım hadi
Evet fırsat buldukça görüşüyoruz