Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selamlarrr
Bir takım hediyeler alındı
Levaiz Eleadora
Metroda biraz okumuş olabilirim

Eki Görüntüle 3111259 Eki Görüntüle 3111260

Ben okuyamadım o sırada tatlı bir hanımefendi ile yolculuk ediyorduk
Okuduğun kadarıyla nasıldı?
Canımcım tekrar çok teşekkür ederim inceliğin için
27
Levaiz hadi uyan bak İzmir paylaşıldı, uyuyacak gün mü
Yaa evett ne kadar da güzel bir günaydın olmuş normal insan saatinde uyananlara
Levaiz cheesecake yapacakmış bize
Menemen olsa

Sebep?

Selamlarrr

Canımcım tekrar çok teşekkür ederim inceliğin için

27

Yaa evett ne kadar da güzel bir günaydın olmuş normal insan saatinde uyananlara

Menemen olsa

Sebep?
27 Deli Kurt
30 İnsan Lekesi
Kaşarlı olursa okeyim ben. Sen? Eleadora

ben okudum. ağlamaktan canım çıkmıştı çok fenaydı

Kitapla ilgili bir kaç yorum bırakıyorum.

"okuduğum en zor kitaplardan biriydi. ki ben, bir çok kişinin midesini bulandıran şeyleri zorlanmadan okuyabilen biriyim. fakat bu kitapta anlatılan şeyler çok çok ağırdı. ara ara midem bulandı, gözlerim doldu, bırakmak istedim. okuduğumdan beri geceleri rüyalarıma giriyor. bütün bunlar kitabı kötü yapıyor mu? hayır. ama etrafimdakilere okumamalarını tavsiye ediyorum. bu kitabı ponçik bir bünye kaldıramaz, dünyanın kötü yanlarını çok da detaylı öğrenmenize gerek yok."

"birtakım şeyler kırılır, bazen kırılanlar onarılır, fakat çoğu durumda fark edersin ki, kırılan ne olursa olsun hayat o kaybı telafi etmek için yeniden şekillenir, bazen de muhteşem olur bu şekilleniş."

ne kadar güzel bir kitap olduğunu anlatmam için yeni kelimeler keşfetmem gerekiyor.

bitirdikten sonra uzun süre elime alamadım, kendimden uzaklaştırdım. öyle benimsemişim ki o trajediyi, bakışlarım kitabı bir yerlerde yakalasa gözlerim doluyor."

Merhabalar
Hasta arkadaşlar çok geçmiş olsun. Salgından bizde nasibimizi aldık. Hastanede serum alıyor oğlum.
Geçmiş olsun canım inşallah hızla toparlar
Hadi okuyalım
Ayrıca siz buluştunuz diye anladımm ben foti yok mu foti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…