Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Levaiz cheesecake yapacakmış bize
Üf
27 Deli Kurt
30 İnsan Lekesi
Kaşarlı olursa okeyim ben. Sen? Eleadora
Shahaha yel var mı yel
Merhabalar
Hasta arkadaşlar çok geçmiş olsun. Salgından bizde nasibimizi aldık. Hastanede serum alıyor oğlum.
Geçmiş olsun canım
Ne kadar güzel paketlenmiş

Bu sefer gizliden olmasın lütfen
07 yaktı seni djsjsjs

Herkese merhaba

Ben 2021 sonlarında almıştım 44 tl 'ye . Bir de Doğan Kitap çok pahalı
Kitap fiyatları çok artmış
Aralık ayından beri toplu kitap almayan ben çok şaşkınım. Geçen hafta da d&r mağazasına gittim birkaç kitap vardı aradığım. En ucuzu 90tl idi almadan çıktım

Kitap fiyatları çok artmış
Aralık ayından beri toplu kitap almayan ben çok şaşkınım. Geçen hafta da d&r mağazasına gittim birkaç kitap vardı aradığım. En ucuzu 90tl idi almadan çıktım

Ben bugünlerin geleceğini bildiğim için 2021 yılında deli gibi kitap aldım Şu an 3 katına çıktı aldıklarım

Şaşırılmayacak gibi degil gerçekten Dan Brown in beyninin içindekiler gerçeklesmis kehanet resmen. Kitabı sevmiştim ben, okumasi cok zevkli. Dan Brown hayran olunasi deha kişiliği yaninda kalemi de çok güzel
Ben de Ruh Adami okudum, tavsiyen icin teşekkür ederim Çok sıradışı bir kitapti. Cogu yerinde ben ne okudum böyle diyordum. Neyseki Pusat'ın ruh haline kapilmadan akli melekelerimi koruyarak kitabı nihayete erdirebildim

O ponçik benim olabildiğince pozitif kitapları okumaya çalışıyorum. Okursam uzun süre kitap alamayabilirim elime
Senin nick karıştı ki çoğumuz karıştırıyormuşuz

Kısmet değilmiş diyelim
Geçmiş olsun canım inşallah hızla toparlar

Hadi okuyalım
Ayrıca siz buluştunuz diye anladımm ben foti yok mu foti

Teşekkür ederim cnm
Okuyalım hadi

Evet fırsat buldukça görüşüyoruz

Ne kadar güzel önceden tanışmışlığınız var mıydı peki?
Üf

Shahaha yel var mı yel

Geçmiş olsun canım

07 yaktı seni djsjsjs
Teşekkür ederim cnm oysa Antalya plaka daha akılda kalıcıdır da kısmetimde yokmuş

hehehe arada bir eski siparişlerimin fiyatlarına bakıp oh oh iyi ki almışım diyor içimi rahatlatıyorum
İyi olmuş iyi
Şu hayatta bir tek doğru zamanlamam ıphone da oldu ben değiştirdikten sonra fiyatlar fırladı eşim diyor bu nasıl denk geldi şaşırdım diye

Geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim canım
yet07 burada tanıştık kızlarla. Aynı şehirde olunca bir de yüz yüze kitap muhabbeti yapalım dedik ki mükemmel oldu
İnşallah ilerde çok daha kalabalık olarak toplanırız
Ne de güzel yapmışsınız görüşmeleriniz daim olsun inşallah
Aramızda 800 kmlik yol var ama belli mi olur belki denk gelir ben de katılabilirim toplantılarınıza

İsminin sonunda çok rakam olan vardı o zaman, bir de ysf42 ile bende benzetiyordum başta. Bir de kabul etmelisin ki bu kadar aktif değildin Böyle çok güzel oldun
Şimdilerde birileri K Kitapkontesi kontes olmuş

Guzel olmamis mi ama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…