Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevdin mi peki?
Ben de ruh halimin çok kötü olduğu bir zamanda okumuştum şansıma. Beni çok etkilemişti.
Cehennemi bitirince okuyasım geldi

Böyle daha güzel oldu başkanın dediği gibi daha iyi tanıdık
Herkese selammmm. Müsade var mı?
Hoş geldiniz

Ben de aktif olmana sevindim. Böyle çok daha iyi tanıyabildik seni. Güzel fikir alışverişi oluyor topikte yeniydi ve gerçekten bazen ikinizi aynı kişi sanıyordum

O zaman espirilerinizi bile anlayamıyorudm şimdi daha bağlıyım buraya
Sadece sen değil hepimiz karıştırıyorduk. Keşke isim değişikliği daha erken yapılsaymış

Sanırım senin nick değişikliğin açık oylamaya sunulmuştu o zaman ben de değiştirmek istemiştim. Sonra kaldı gitti.
Çok geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim cnm
Böyle daha güzel oldu başkanın dediği gibi daha iyi tanıdık

Hoş geldiniz
Kesinlikle hislerimiz karşılıklı.

Bizde senin yorumlarini merak ediyoruz Janeciğim
Ortak okumalara bir kaç aydır katılamıyorum. Bazı yorumlarımı yazıyorum özet sayfasına ama, pek iyi değilim yeniyim çünkü sizin kadar güzel ifade edemiyorum, zamanla olur inşallah teşekkür ederim

Sevdin mi peki?
Ben de ruh halimin çok kötü olduğu bir zamanda okumuştum şansıma. Beni çok etkilemişti.
Cehennemi bitirince okuyasım geldi
Psikoloji seven bi okur olarak evet elbette sevdim. Aklın sınırlarını zorlayan bir kitapti. Kazanımlarım ,kendime göre çıkarımlarim oldu elbette ama okurken ve de bittikten sonra baktım kendimi yokladım gördüm ki bu psikoloji kitabı beynimin bi köşesinde stabil sekilde yerini koruyan kördügümlere bi düğüm daha eklemiş ama yine de daha saglamlastirmis beni. Nihal Atsiz'ın "bu roman yaşanmış bir romandır ve tüm şahıslar gerçektir" demesi de ayrica etkiledi beni . Son olarak bir cok tarihi karakterin o zamana entegre edilmesi cok hoşuma gitti

Ruh Adam'dan mı bahsediyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…