- 15 Aralık 2020
- 3.943
- 26.711
- 33
Normal zamanda 2 bardak cay icen ben,hamileligimde caya dadandim su bardagiyla 2 bardak iciyorum artikBen mi yazdım acaba bu mesajı
Doğumdan sonraki en büyük hayalim demlik demlik çay içmek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal zamanda 2 bardak cay icen ben,hamileligimde caya dadandim su bardagiyla 2 bardak iciyorum artikBen mi yazdım acaba bu mesajı
Doğumdan sonraki en büyük hayalim demlik demlik çay içmek
Sana da iyi geceler Kukrimcigim Oblomov okumakla çok iyi yapmışsın. Yalniz sakin ola ki kitap kapağındaki oblomov pozisyonuna düşmeyesinİyi geceler herkese
Oblomov a bir şans vereyim dedim ben bu tatilde Eki Görüntüle 3044640
Oblomov en güzeli idi. Keyifli okumalarİyi geceler herkese
Oblomov a bir şans vereyim dedim ben bu tatilde Eki Görüntüle 3044640
Demir eksikliğine sebeb oluyor, besin emilimi bozukluğu oluşturuyor v.s. Yani o zaman diliminde icilecekse de az ve açık olmali
Teşekkür ederim kızlarcım aydınlattınız:)Kansızlığı tetikliyor çay. Hamileyken zaten kansızlık çekiyorsun o yüzden dikkatli içmek lazım abartmadan
Keşke düşebilsem arkadaşım berde bende o lüksSana da iyi geceler Kukrimcigim Oblomov okumakla çok iyi yapmışsın. Yalniz sakin ola ki kitap kapağındaki oblomov pozisyonuna düşmeyesin
Teşekkür ederim canım bakalım bende merak ediyorum şahsıOblomov en güzeli idi. Keyifli okumalar
Sen nerde o lüks deyince aklıma şey geldi kadının biri psikologa giyorya diyor ben birşey konuşmak istemiyorum sadece şurada biraz uzanıp dinleneyim o bana yeter ,çünkü evde çocuklardan işlerden firsat bulamıyorum diyor. Senin ki de biraz o hesap olduKeşke düşebilsem arkadaşım berde bende o lüks
Nasılsın iyisin inşallah
Hep olmaması gereken oluyor şaşırmıyorumNormal zamanda 2 bardak cay icen ben,hamileligimde caya dadandim su bardagiyla 2 bardak iciyorum artik
Bende yaptım bir kere onu doktora ,hastalanmıştım iğne mi yaptırayım serum mu dedi dedim serum olsun bitene kadar da biraz uzanıp dinlenmiş olurumSen nerde o lüks deyince aklıma şey geldi kadının biri psikologa giyorya diyor ben birşey konuşmak istemiyorum sadece şurada biraz uzanıp dinleneyim o bana yeter ,çünkü evde çocuklardan işlerden firsat bulamıyorum diyor. Senin ki de biraz o hesap oldu
Bu arada ben de iyiyim tesekkur ederim
Çok mantıklı bir yol seçmişsin Kukrimcigim ☺ Allah kolaylık versinBende yaptım bir kere onu doktora ,hastalanmıştım iğne mi yaptırayım serum mu dedi dedim serum olsun bitene kadar da biraz uzanıp dinlenmiş olurum
Allah daim etsin iyiliğini canım
Günaydın.Eki Görüntüle 3044792
Günaydınlar Mutlu Pazarlar
Jawlensky
kk birinci noteri
Life light
Eleadora
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
UcanSupurge
Bonus
WOMAN