- 7 Temmuz 2021
- 2.883
- 19.319
Oh oh gözümde canlandiBugün termos aldım 2lt. Ramazan sonrası kırlara koşarız artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oh oh gözümde canlandiBugün termos aldım 2lt. Ramazan sonrası kırlara koşarız artık
Hiç bir kuvvet çay , kahveden beni de soğutmazSeninki daha güzelmiş kahveyi içsem çayı icemem ben iftarda şişiyorum zaten benim ki de hep yerlerde valla, yine de yaşasın çay ve kahve
Sayende kahveyi iki porsiyon yaptım, teşekkürler züpürgeHiç bir kuvvet çay , kahveden beni de soğutmaz
Biz de akşam üstü gidip çimlerde oturduk ,dallar çiçek açmış o kadar güzel ki. Baharı çok seviyorum ya .Bahar geldi mi yüreğimdeki kışı bile bi kenara bırakıyorum bende de çiçek açıyorSeve seve telafi ederiz bence
Ya bir pikniğe ölünür şu an
Çimlerde saatlerce sohbet offf
Yalnız 2 litre yetmez diyeyim, takviye yapalım
Kesinlikle, bugün bende biraz Gülhane de oturdum her yer papatya, bir de laleler ekmişler içim şenlendi yaz candırBiz de akşam üstü gidip çimlerde oturduk ,dallar çiçek açmış o kadar güzel ki. Baharı çok seviyorum ya .Bahar geldi mi yüreğimdeki kışı bile bi kenara bırakıyorum bende de çiçek açıyor
Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah. Sağlık her şeyden önemli. Allah evlatları hayırlı uzun ömür versin. Çocuk sahibi olmak isteyen herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahOlsa mi olmasa mi diye düşünüp arafta kalmak da zor. Insallah senin için mutlu olacağın hayırlı bir gidişat olur. Benim bedensel ve ruhsal sağlığım, yaşam kosullarim artik elvermiyor maalesef. Hepimiz icin hayirlisi artık
Ben mi yazdım acaba bu mesajıHiç bir kuvvet çay , kahveden beni de soğutmaz
Amin inşallahHepimiz için hayırlısı olsun inşallah. Sağlık her şeyden önemli. Allah evlatları hayırlı uzun ömür versin. Çocuk sahibi olmak isteyen herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Doğum öncesi çayı çok sevmezdim. Doğumdan sonra tam bir çay tiryakisi oldumBen mi yazdım acaba bu mesajı
Doğumdan sonraki en büyük hayalim demlik demlik çay içmek
Benim en çok zorlandığım konulardan biri çay ve kahveden uzak durmak oldu cidden, çaysız çok zorDoğum öncesi çayı çok sevmezdim. Doğumdan sonra tam bir çay tiryakisi oldum
Kahve gibi çaya da mı kısıt varBenim en çok zorlandığım konulardan biri çay ve kahveden uzak durmak oldu cidden, çaysız çok zor
İçiyorum tabi ama doyasıya değil, yetmiyor
Evet çayda da kafein bulunduğu için 4/5 bardak için deniyor genelde. Biraz açık içersem 5/6 yapıyorum ben onuKahve gibi çaya da mı kısıt var
4-5 yine fena değilmiş yaEvet çayda da kafein bulunduğu için 4/5 bardak için deniyor genelde. Biraz açık içersem 5/6 yapıyorum ben onu
Bana az, en az 3 bardak zaten kahvaltı yaparken içiyorum bunun bir de keyif kısmı var4-5 yine fena değilmiş ya
Demir eksikliğine sebeb oluyor, besin emilimi bozukluğu oluşturuyor v.s. Yani o zaman diliminde icilecekse de az ve açık olmaliKahve gibi çaya da mı kısıt var
Kansızlığı tetikliyor çay. Hamileyken zaten kansızlık çekiyorsun o yüzden dikkatli içmek lazım abartmadanKahve gibi çaya da mı kısıt var