- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.014
- 35
Dün gece buraya kar yağdı sabah bi uyandık yerde yine kar var neyse ki gün içinde eridiTabi ki de
Balkon sezonu geldiğine göre, çıkın çıkın gelin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün gece buraya kar yağdı sabah bi uyandık yerde yine kar var neyse ki gün içinde eridiTabi ki de
Balkon sezonu geldiğine göre, çıkın çıkın gelin
Onun uykusu varmışSadece başkana mi
Teyonunki gibi olmasa da benim de mütevazi bir balkonum var Allah izin verir de Erzurum’a yaz gelirse ben de atacağım kendimi balkona
Gerçekten oturup ağlarım böyle birşey olursaDün gece buraya kar yağdı sabah bi uyandık yerde yine kar var neyse ki gün içinde eridi
Ay şimdi izledim ya zaten öyle diyormussunAy cahil miyim ben acaba ya. Ben de senin ufaklığı taklit edip uykum var diyosun sandim
Benim balkonum C Capanin Gururu Teyom ın balkonunun yanında minyatür kalır
Vallahi şehri terk etme sebebim olur Nisan ayında kar nedirDün gece buraya kar yağdı sabah bi uyandık yerde yine kar var neyse ki gün içinde eridi
Sadece benim balkonum yokmuş demek kiTeyonunki gibi olmasa da benim de mütevazi bir balkonum var Allah izin verir de Erzurum’a yaz gelirse ben de atacağım kendimi balkona
Onun adı; müteahhiti zengin etme projesiSadece benim balkonum yokmuş demek ki
Yani adı balkon olan bir yer var ama dönerken totom duvarlara çarpıyor
Ben burada geçirdiğim ilk bahar mevsiminde lohusaydım üstelik yalnız , kolik bebe bahar gelmez bi sokağa parka çıkayım çok darlanmıştımGerçekten oturup ağlarım böyle birşey olursa
Utanmadan balkonlu yazıyorlarOnun adı; müteahhiti zengin etme projesi
Üstelik ben Iğdırlıyım kayısılar çiçek açmış çağla olacaklar nerdeyse 4-5 saatlik yol burda ise kar yazın bahçelerde meyve ağacı görmemek bile tuhaf geliyordu bana ilk zamanlarVallahi şehri terk etme sebebim olur Nisan ayında kar nedir
Aslinda ben cay pek içmiyordum kahve cok severim. Ama ramazan girdiğinden beri acaip çay icmeye başladım. Alırım bi bardak yaniOnun uykusu varmış
Sen de bir çay severlik görüyorum sana taze çay
Onun birde 'metrobuse yürüme mesafesinde' olanları var evlerden ırak, bir gidiyorsun metrobüse 2 km yolUtanmadan balkonlu yazıyorlar
Ayy Allah kolaylık versin zor vallahi, hele alışkın olmayınca. Bugün hava çok güzeldi, inşallah darısı başınızaÜstelik ben Iğdırlıyım kayısılar çiçek açmış çağla olacaklar nerdeyse 4-5 saatlik yol burda ise kar yazın bahçelerde meyve ağacı görmemek bile tuhaf geliyordu bana ilk zamanlar
Çay ve filtre kahveyi birleştirip üstümde denesinler o dereceyim ramazanda daha ilk kez içeceğim bende kahve, yemekten sonra insan direk çaya koşuyor. O zaman sana çay borcum olsunAslinda ben cay pek içmiyordum kahve cok severim. Ama ramazan girdiğinden beri acaip çay icmeye başladım. Alırım bi bardak yani
Ben çay demlenene kadar kahve içiyorum sonra da çay faslı başlıyor ondan sonra da neden Demir değerim sürekli düşük diye söyleniyorumÇay ve filtre kahveyi birleştirip üstümde denesinler o dereceyim ramazanda daha ilk kez içeceğim bende kahve, yemekten sonra insan direk çaya koşuyor. O zaman sana çay borcum olsun
Teşekkür ederim O zaman sözün semaver çayına olsun hem telafi etmeniz gereken bi durum var diğer arkadaşlarınla birlikte C Calcifer LevaizÇay ve filtre kahveyi birleştirip üstümde denesinler o dereceyim ramazanda daha ilk kez içeceğim bende kahve, yemekten sonra insan direk çaya koşuyor. O zaman sana çay borcum olsun
Seninki daha güzelmiş kahveyi içsem çayı icemem ben iftarda şişiyorum zaten benim ki de hep yerlerde valla, yine de yaşasın çay ve kahveBen çay demlenene kadar kahve içiyorum sonra da çay faslı başlıyor ondan sonra da neden Demir değerim sürekli düşük diye söyleniyorum
Seve seve telafi ederiz bence
Ya bir pikniğe ölünür şu anBugün termos aldım 2lt. Ramazan sonrası kırlara koşarız artık