- 7 Temmuz 2021
- 2.883
- 19.319
Elea bugün cuma, hayırdır sen ne yapıyorsun bizim mahallede ?Bir senedir kitaplığımda duran kitabım bile düştü bu yoruma
Elea bu mesaja hiddetle karşı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elea bugün cuma, hayırdır sen ne yapıyorsun bizim mahallede ?Bir senedir kitaplığımda duran kitabım bile düştü bu yoruma
Proluk hayırlı olsun.Elea bugün cuma, hayırdır sen ne yapıyorsun bizim mahallede ?
Destekçimi buldumTeyo bu mesajı mıhteşem buldu
Ramazan geldi böyle oldu Ramazan'ın ilk haftası aile ziyaretleri tamamlandı, bu gece sizinleyimElea bugün cuma, hayırdır sen ne yapıyorsun bizim mahallede ?
Teşekkür ederim Sudem Yalniz nickinin hikayesini anlattığından beri senin adını görünce arkadaşının istenmeyen kardeşi geliyor aklımaProluk hayırlı olsun.
Hoş geldin o zaman Madem buradasın gel sana bir kahve yapayım köpüklüsünden sonra da Sefilleri okuyalım. Ben de artık bitirip UcanSupurge Life light ve Levaiz gibi unumu eleyip elegimi asmak istiyorum. 2.cild daha bir güzel geldi bana bir an önce buraya yetişmelisinRamazan geldi böyle oldu Ramazan'ın ilk haftası aile ziyaretleri tamamlandı, bu gece sizinleyim
Hoş buldum Bende bu akşam bitiriyorum kısmetse Sefilleri 2. cilt için hiç acelem yok doğrusu Mayıs ayında okurum muhtemelen.Teşekkür ederim Sudem Yalniz nickinin hikayesini anlattığından beri senin adını görünce arkadaşının istenmeyen kardeşi geliyor aklıma
Hoş geldin o zaman Madem buradasın gel sana bir kahve yapayım köpüklüsünden sonra da Sefilleri okuyalım. Ben de artık bitirip UcanSupurge Life light ve Levaiz gibi unumu eleyip elegimi asmak istiyorum. 2.cild daha bir güzel geldi bana bir an önce buraya yetişmelisin
Çok geçmiş olsunSağol canım iyiyim şükür Ramazan telaşı uğrayamıyorum pek.
Kv rahatsız hastanede 11 gün oldu aklımızın bir yanı orda bekliyoruz.
Geçmiş olsun bir an önce iyileşir umarımÇıktı canın dün. Açılmayan damar için bu hafta randevu ayarlaya bilirsek adana da bi dr varmış ameliyatsız açarım dedi. Ona götürecekler
Bu ay ilk Agatha kitabımı okudum :) Çoktandır listemdeydi sende göre göre canım çekti resmen
Ya ben çok seviyorum eski usul polisiye romanlarını seviyorum. Eski Usul derken katilin, olayın hemen tahmin edilebildiği romanlar değil tabii. Eski mekanlarda, eski insanların başından geçmesini seviyorum. Agatha Christie bir kadın yazar olduğu için de ekstra bir hayranlığım var. Her ay okumadan edemiyorum sen hangisini okudun?Bu ay ilk Agatha kitabımı okudum :) Çoktandır listemdeydi sende göre göre canım çekti resmen
Yazar benimde sürekli aklımda ama bi türlü okumamıştım şimdiymiş doğru zaman:)Ya ben çok seviyorum eski usul polisiye romanlarını seviyorum. Eski Usul derken katilin, olayın hemen tahmin edilebildiği romanlar değil tabii. Eski mekanlarda, eski insanların başından geçmesini seviyorum. Agatha Christie bir kadın yazar olduğu için de ekstra bir hayranlığım var. Her ay okumadan edemiyorum sen hangisini okudun?
On Küçük Zenci en çok sevilen kitabıymış ama ben o kadar sevememiştim nedense. Doğu Ekspresinde Cinayet'i şiddetle tavsiye ederimYazar benimde sürekli aklımda ama bi türlü okumamıştım şimdiymiş doğru zaman:)
On Küçük Zenci'yi okudum ve kütüphanedeki tüm Agatha kitaplarını okurum bence:))
Yorumları becerebildiğimi düşünmüyordumBir senedir kitaplığımda duran kitabım bile düştü bu yoruma
Kalemine sağlık çok güzel yorumlamışsın. Ben de Cehennemi yazacam da sizin gibi bi çırpıda yazamıyorum yaYorumları becerebildiğimi düşünmüyordum
Böyle düşünen bir kaç arkadaşa(onlar kendilerini bilir) kesintisiz Ajdar dinleterek işkence edesim geliyorYorumları becerebildiğimi düşünmüyordum
Yarın da ben giriş yaparım inşallahSıradaki parça sevip de kavuşamayanlara gelsin
İnşallah bu akşam giriş yapacağım kitaba
Eki Görüntüle 3044183