Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Darısı başımaYorumlarımı da yaptım mutluyum
okudum canım, iyice iştahlandır bizi aferinYorumlarımı da yaptım mutluyum
ivet gördümC Capanin Gururu Teyom amazonda 5 kitap alırsan + %5 indirim veriyor sepette
Ucuz ne bulduysa al ben geçen sefer klasiklerden 26 tane almıştımbaktım midem bulanmaya başladı, onu mu alsam bunu mu derken sayfayı kapatıp çıktım
Al al hepsini alokudum canım, iyice iştahlandır bizi aferin
Daha derine de ineceğim de çok spolier oluyor
Daha da istet canımızıDaha derine de ineceğim de çok spolier oluyor
Çok normal benim tokatlayasım geliyor adlarını bile görünceLevaiz yorum yazarken yine Lila ve Lenü ye kızdım
Teyo bu mesajı mıhteşem buldu
Bu Alamut başka Alamut sankiÇok zor okuyorum bu ara ama bitecek ins
Evvet bende bu vardı bu ayın kitabı olduğunu bilmiyodum. Başlamıştım okuyorum artık canimBu Alamut başka Alamut sanki
İyi okumalar canımEvvet bende bu vardı bu ayın kitabı olduğunu bilmiyodum. Başlamıştım okuyorum artık canim
Bir senedir kitaplığımda duran kitabım bile düştü bu yorumaGizli Bahçe
Ailesi Hindistan'da salgından ölen Mary'ın hikayesi bu. annesi tarafından ihmal edilen ve sevgi gösterilmeyen Mary Asık suratlı , şımarık ve bencil Bir hale geliyor. yalnız kalan Mary İngiltere'ye ( kitaba göre değişiyor Amca, Dayı , Enişte ) gönderiliyor. Burada evin hizmetçisi Martha ve kardeşi Dickon ile yeniden hayat bulan Mary günden güne düzelmekte ve yeni biri olmaktadır. Dayı'sı Archibald Craven Sırtında kamburu olan ve eşi öldükten beri 10 yıldır onun yasını tutan mutsuz bir adamdır. 10 yaşındaki oğlunun da kendi gibi olacağından korktuğu için onu doğumdan itibaren bir odaya hapseder. Colin , Mary ve Dickon un yolu bir şekilde bağlanır ve bundan sonra çocuklara bahar gelir.
kitabı okurken kimi zaman çiçeklerin kokusunu içime çektim, kimi zaman çocuklarla birlikte oynadım. Bence ruhu olan bir kitap. Kesinlikle okunması gereken ve tavsiye ettiğim bir kitap
Elea bu mesaja hiddetle karşıTeyo bu mesajı mıhteşem buldu