- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
Teyocanı kızdırıyorsunEvet şimdi bunu da listeme eklemek zorundayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teyocanı kızdırıyorsunEvet şimdi bunu da listeme eklemek zorundayım
ben de amazonda bakıyorum. kafam allak bullak oldu.Teyocanı kızdırıyorsun
Kızmamış kendisi de bu davaya baş koymuşTeyocanı kızdırıyorsun
ben de amazonda bakıyorum. kafam allak bullak oldu.
baktım midem bulanmaya başladı, onu mu alsam bunu mu derken sayfayı kapatıp çıktımKızmamış kendisi de bu davaya baş koymuş
Şanslı insansınbaktım midem bulanmaya başladı, onu mu alsam bunu mu derken sayfayı kapatıp çıktım
Ayın 18ine kadar imkan var dedimŞanslı insansın
Ben de iyiyim teşekkür ederim ❤hamd olsun canım. İyiyim şükür. Sen nasılsın
Ben de kendime bi bayram hediyesi bakarım o zamanlarAyın 18ine kadar imkan var dedim
he ya aklıma düşürdüler. amazonu kapattım ama zihnimde ne alsam sorusu dolanıyorBen de iyiyim teşekkür ederim ❤
Yalniz son zamanlarda topikteki görevini aksattığın yetmiyormuş gibi bir de kitap okuma furyasına katılıyorsun. Aklını bulandırıyor birileri
Alamut al tam sana görehe ya aklıma düşürdüler. amazonu kapattım ama zihnimde ne alsam sorusu dolanıyor
Alamut bende var canımAlamut al tam sana göre
Ben de Sana Söyleyemedigim Herşey ve Gizli Bahçe'ye bakıyorum başkan önerdi, merak ediyorumhe ya aklıma düşürdüler. amazonu kapattım ama zihnimde ne alsam sorusu dolanıyor
Tam sana göre dememin sebebini sormuyorsunAlamut bende var canım
Ah o başkan var ya, herkesi yoldan çıkarıyor.Ben de Sana Söyleyemedigim Herşey ve Gizli Bahçe'ye bakıyorum başkan önerdi, merak ediyorum
o kısmını kaçırmışım. Niye çabuk söyleTam sana göre dememin sebebini sormuyorsun
Ben de bilmiyorum Enteresan bi kitap ya siz de okuyun beraber tartışalım diye. Ama Teolog nickli biri okumalı yanio kısmını kaçırmışım. Niye çabuk söyle
seni mi kıralım, okuyalım öyleyseBen de bilmiyorum Enteresan bi kitap ya siz de okuyun beraber tartışalım diye. Ama Teolog nickli biri okumalı yani
Sefilleri bitirirsen okursun onu da ☺seni mi kıralım, okuyalım öyleyse
Sefilleri hatırlatmayaydın eyiydiSefilleri bitirirsen okursun onu da ☺
Kendi adıma muhteşem bi kitaptı diyemem ama farklı bir perspektifle yazılmış okunabilecek çok akıcı bir kitap