Üst üste olunca fark etmiyoruz ama zorluyor ve dediğin gibi yavaşlatıyor. Bir aydır Sefiller okuyorum, yettiBen de sene başından beri ağır kitaplara ağırlık vermişim. Okuma hızımı çok düşürdü. araya daha hafif kitaplar alarak devam edeceğim
Resmen kitap okumayı özlemişimÜst üste olunca fark etmiyoruz ama zorluyor ve dediğin gibi yavaşlatıyor. Bir aydır Sefiller okuyorum, yetti
Sen bu gazla bu ay şampiyon olursunResmen kitap okumayı özlemişim
Aaa hayırlı olsun
Aspasiaa hayırlı olsun canım
Çok teşekkür ederim, saçlarımı boyamışken buradaki suretime de bi renk atayim dedimYa aslında elime alınca da okuyorum yani ama bir ağır gidiyor bilemiyorum.
Uzun şura bu kadar ultra kalın kitap okumam herhalde.
Bu arada kırmızı çok yakışmış
Kitap okumayi özlemimize sebeb olan C Capanin Gururu Teyom 'dan hesap soralım diyecem de sevgili teyo ortalarda yok. Bu kitabı bilerek seçmiş olabilir mi diyecem de kendisi de okuyor zatenResmen kitap okumayı özlemişim
Teyo gezmekten kitap okuyamıyor kiKitap okumayi özlemimize sebeb olan C Capanin Gururu Teyom 'dan hesap soralım diyecem de sevgili teyo ortalarda yok. Bu kitabı bilerek seçmiş olabilir mi diyecem de kendisi de okuyor zaten
11 ayın kazasını aralik ayinda yapıp yıllık hedefini tamamlayacak.Şimdi gezedursunTeyo gezmekten kitap okuyamıyor ki
O kadar nahif bir kitap ki. Kasımdan beri elimde,sırf bitmesin diye az az parça parça tadımlık tatlı yer gibi okuyorum
Bitmesin diye sevdiğim kitapları okuyamıyorumO kadar nahif bir kitap ki. Kasımdan beri elimde,sırf bitmesin diye az az parça parça tadımlık tatlı yer gibi okuyorum
Ben deBitmesin diye sevdiğim kitapları okuyamıyorum
Aslında onu okuyordum 2. kitap olarak ama okuduğum kitaplar da ağır gelince okuyamadım onu. Devam edeceğim hedef 2024Ben deNe yapsak bağrımızda mı saklasak
Sen Tutunamayanları da çok sevdiğinden az az okuyorsun anlaşılan
BenceTutunamayanları okumak Sefilleri okumaktan daha kolay en azından hacim bakımından
Çok fena akıma giriyorsun Gizli Bahçe kaç sayfa diye baktım hemenGizli Bahçe bitti. Bahar aylarında okunması gereken bir kitap nedenini okuyanlar anlayacaktır
Sefiller e devam ediyorum
Naif umut verici bir hikaye okumak istersen sana çok iyi gelecekÇok fena akıma giriyorsun Gizli Bahçe kaç sayfa diye baktım hemenince imiş alıyorum başkanın beyin yıkama operasyonu yine başarıyla tamamlandı
Teyonun dedesi vefat etti canım ondan girmiyordurKitap okumayi özlemimize sebeb olan C Capanin Gururu Teyom 'dan hesap soralım diyecem de sevgili teyo ortalarda yok. Bu kitabı bilerek seçmiş olabilir mi diyecem de kendisi de okuyor zaten
Aradığım kitap ,tavsiyen için teşekkür ederimNaif umut verici bir hikaye okumak istersen sana çok iyi gelecek
Allah rahmet eylesin. Bilmiyordum.Teyonun dedesi vefat etti canım ondan girmiyordur