Ben flimdeki tipleri kitabtaki karaktere uyarladim çok hızlı geçişler vardı ama müziği platformu çok hoştu..bizde filmde o kadar boslukla ve sofinin asıl düşünceleri duyguları farklı gösterildiği için sofiden nefret edenler cemiyetini kurcaktik nerdeyse
ben kitaptaki aşkı düşünceyi daha çok sevdim:) tepkileri daha kadın gibiydi. filmdeki çok ütopikti
Evime gidince göstereyim canım:)Görmek isteriz
Ay kardeşinin yanındaydın dimiEvime gidince göstereyim canım:)
Evet canım miniğimizi bekliyoruz gelsin diyeAy kardeşinin yanındaydın dimi
Amigurumi biliyordun dimi? Kolay bir şey değil ki saçma geldi biraz banaBi tanıdığımızın kızına amigurumi ödevi vermişler liseye gidiyo. Görüntülü ona onu öğretmeye uğraştım. Böyle ödev verilir mi ki örgüye yatkın olmayan çocuklar ne yapacak bilemedim. Görüntülü de pek zor oluyo öğretmek.
kitabımı yarılamıştım bugün bitircem inşallah yarına yeni kitap
Ayy çay film abur cubur şeysine düştüm bitince yürüycem ama inşallah. Diskalifiye olmak istemiyorumBende şuan okuyarak yürüyorum sende değerlendir birini
Nasıl beğendin mi?
Ayy cok guzel bı fıkır bayıldımHanımlaaaaar bir de benim kendi elimle işlediğim nakışlı bir kitap kılıfım var tasarımı bana ait
Onu da paylaşmak istiyorum sizinle
Eki Görüntüle 2738540
Yapmayı sevdiğim şeyleri resmettim
Benimde 100 sayfam kaldı
Bana da çok saçma geldi okul öncesi bölümü okuyor. Çocuklara uyku arkadaşı örün diye ödev vermişler ben de çok şaşırdım. Biliyordum da çok öğretemedim hiç örgü örmemiş ki daha önceAmigurumi biliyordun dimi? Kolay bir şey değil ki saçma geldi biraz bana
Çabuk çabuk.. biraz hareket ediver haydiAyy çay film abur cubur şeysine düştüm bitince yürüycem ama inşallah. Diskalifiye olmak istemiyorumH M
Öğretmenlerin görevi öğrenciler örgü örmek mi? Ben bildiğim halde kursa gitmiştim işin tekniğini öğreneyim diye. Bu arada 30gb tarif var bendeBana da çok saçma geldi okul öncesi bölümü okuyor. Çocuklara uyku arkadaşı örün diye ödev vermişler ben de çok şaşırdım. Biliyordum da çok öğretemedim hiç örgü örmemiş ki daha önce
Göz dikebilirim tariflerineÖğretmenlerin görevi öğrenciler örgü örmek mi? Ben bildiğim halde kursa gitmiştim işin tekniğini öğreneyim diye. Bu arada 30gb tarif var bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?