- 24 Ekim 2014
- 59.305
- 330.713
- 698
İstediğini veririm hiç sıkıntı yokGöz dikebilirim tariflerine ben de bir kaç tane var istersen
Eminim bende vardır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstediğini veririm hiç sıkıntı yokGöz dikebilirim tariflerine ben de bir kaç tane var istersen
Ya özlem harikasınHanımlaaaaar bir de benim kendi elimle işlediğim nakışlı bir kitap kılıfım var tasarımı bana ait
Onu da paylaşmak istiyorum sizinle
Eki Görüntüle 2738540
Yapmayı sevdiğim şeyleri resmettim
Ba yıl dımEki Görüntüle 2738539
En çok bu kedili kızı kullanıyorum
Amaaa Erdal Bakkalin kitabın arasından bana gülümsemesi de çok hoşuma gidiyor arada
O zaman bu gece biter o kitap, yoksa uyuyamazsınKitabin cok heyecanli bir yerindeyim. Saatlerdir firsat bulup da elime alamadim. Ufakligi daha yeni uyuttum. Birazdan okumaya gececegim
2nci dünya savaşında ucaktan adaya düşen uçaktaki çocukların arayışını anlatıyor.H M kıskandım sineklerin tanrısına başlıyorum
Bunları da bitireyim söyleyeceğim benH M hangi kitapları bitirdin
Şimdi bilekliği taktım başlıyorummmÇabuk çabuk.. biraz hareket ediver haydi
Beni gaza getirmeye mi calisiyorsun?O zaman bu gece biter o kitap, yoksa uyuyamazsın
Lütfeeeenn.Beni gaza getirmeye mi calisiyorsun?
Kuzum bitmez ya. 70 sayfa var dahaLütfeeeenn.
Bak benim de az kaldı. Bitireyim diyorum
Hoşgeldin canım. Denk gelenler var mesela şu an Sineklerin Tanrısını okutorlar.1. sayfada açıklamalar var. Her ay ortak kitap okumadı var.Geldimmmm ayni kitabi mi okuyoruz herkeşler ayri mi takiliyor
Yaz bana ordan bi 50 kitap o zamanHoşgeldin canım. Denk gelenler var mesela şu an Sineklerin Tanrısını okutorlar.1. sayfada açıklamalar var. Her ay ortak kitap okumadı var.
Yıllık hedef belirleyip tabloya ekliyorum.
Tamam canım pazartesi seni de ekliyorumYaz bana ordan bi 50 kitap o zaman
Ayyy hadi bakalim. Su anda ne okudugumu da soylemeli miyim bilemedim? Jean christophe grange-son avTamam canım pazartesi seni de ekliyorum