• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben gidememistim 😥😥😥
IMG_20201213_000523.jpg

Bi daha gelirse gitcem ben de 😔
Nasıl gittim biliyor musun kucağımda çocuk arkadaşla çıktık yola 12 imza saati biz saat 10da girdik sıraya. En öndeydik. İmzayı aldım çıktım bütün AVM de sıra olmuş😱

Gideyim de az kitap okuyayim. Onceden en az 10 sayfa okumadan uyumama prensibim vardi, tabi asla 10 sayfada kalmazdim. Cok boslamisim ben bu isi, silkelenip kendime geliyorum derhal 🧐

Gideyim de az kitap okuyayim. Onceden en az 10 sayfa okumadan uyumama prensibim vardi, tabi asla 10 sayfada kalmazdim. Cok boslamisim ben bu isi, silkelenip kendime geliyorum derhal 🧐
Hadi o zaman beraber başlayalım. Okuyabildiğimiz kadar okuyalım 🥰

Sanırım okuduğumuz kitapları paylaşıyoruz hepsini okuyamadım mesajların 🙈 ben semerkantı okuyorum şu an amin maalouf 🤗 51.sayfadayım
Hoşgeldin 💜
2021 yılı hedeflerimizi belirleyip yeni yıla bomba gibi gireceğiz. Ortak okuma kitaplarımız var. İlk sayfayı okursan daha kafamda oturur.

Ocakta Fareler ve İnsanlar okunacakmış ortak ben onu okudum. Şubattakine direk geçiş yapayım mı?😄 ya gece oldu kafam çok iyi çalışmıyor şu an sabah tekrar okucam ilk sayfayı 😄😄
Beraber okuruz Şubat'ta 😁 şimdi Sineklerin Tanrısını okuyorlar mesela

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back