- 24 Ekim 2014
- 59.305
- 330.713
- 698
Oo grange severim. İmza gününe gitmiştimAyyy hadi bakalim. Su anda ne okudugumu da soylemeli miyim bilemedim? Jean christophe grange-son av
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oo grange severim. İmza gününe gitmiştimAyyy hadi bakalim. Su anda ne okudugumu da soylemeli miyim bilemedim? Jean christophe grange-son av
Ben gidememistimOo grange severim. İmza gününe gitmiştim
Ben gidememistim
Vay vay vayyyy
Bi daha gelirse gitcem ben de
Nasıl gittim biliyor musun kucağımda çocuk arkadaşla çıktık yola 12 imza saati biz saat 10da girdik sıraya. En öndeydik. İmzayı aldım çıktım bütün AVM de sıra olmuşBi daha gelirse gitcem ben de
Helal olsun vallaNasıl gittim biliyor musun kucağımda çocuk arkadaşla çıktık yola 12 imza saati biz saat 10da girdik sıraya. En öndeydik. İmzayı aldım çıktım bütün AVM de sıra olmuş
Hadi o zaman beraber başlayalım. Okuyabildiğimiz kadar okuyalımGideyim de az kitap okuyayim. Onceden en az 10 sayfa okumadan uyumama prensibim vardi, tabi asla 10 sayfada kalmazdim. Cok boslamisim ben bu isi, silkelenip kendime geliyorum derhal
HoşgeldinSanırım okuduğumuz kitapları paylaşıyoruz hepsini okuyamadım mesajların ben semerkantı okuyorum şu an amin maalouf 51.sayfadayım
Aynen aynen birkac konuda cinnet halindeyim bu aradaLess-is-More WOMAN bdv tatlı geldi
Beraber okuruz Şubat'ta şimdi Sineklerin Tanrısını okuyorlar meselaOcakta Fareler ve İnsanlar okunacakmış ortak ben onu okudum. Şubattakine direk geçiş yapayım mı? ya gece oldu kafam çok iyi çalışmıyor şu an sabah tekrar okucam ilk sayfayı
Ben markete gidiyorum yarınAynen aynen birkac konuda cinnet halindeyim bu arada
Ben utanmasam geceden actircam o derece yani usluba bak, cevaplara bak, sanki o ilk yarasayi biz yedikBen markete gidiyorum yarın
Gözünden de hicbir sey kacmiyor tam uyuyacaktim, bebek uyandi. Onu sallarken bdvye takildim, kurtulamiyorumLess-is-More WOMAN bdv tatlı geldi