• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bizde filmde o kadar boslukla ve sofinin asıl düşünceleri duyguları farklı gösterildiği için sofiden nefret edenler cemiyetini kurcaktik nerdeyse:KK70::KK70:

ben kitaptaki aşkı düşünceyi daha çok sevdim:) tepkileri daha kadın gibiydi. filmdeki çok ütopikti🤷
Ben flimdeki tipleri kitabtaki karaktere uyarladim çok hızlı geçişler vardı ama müziği platformu çok hoştu..
Ama kitabtada Sofya nin howl a olan aşki pek yoktu ama aslında seviyor
Flimdede bu daha çok açığa çıkmış.

Kızlar, Osman Balcıgil'in Putlar Yıkılırken kitabını az önce bitirdim. Başta ağır gittiğim kitap sonlara doğru sürükleyici bir hal aldı. Daha önce de Balcıgil'in kitaplarını okumuştum, bu yazarın akıcılığını seviyorum. Ama yine de Ela Gözlü Pars Celile kitabını ve diğer kitaplarını daha çok sevdiğimi ifade etmeden geçemeyeceğim. Keyifli okumalar 🍀💚💚🧜‍♀️🧜‍♀️

Benimde kitap ayracım bunlar hep renk renk. Diğerlerini yavrum kuzum alıyor hemen. Çünkü ona lazımmış. 3-4 sayfa okuyorum sabahtan beri. Uyusun öyle başlıyacağım okumaya.

Eklentiler

• 16077988614773367981973249944201.jpg
    16077988614773367981973249944201.jpg
    90,5 KB · Görüntüleme: 29
Bi tanıdığımızın kızına amigurumi ödevi vermişler liseye gidiyo. Görüntülü ona onu öğretmeye uğraştım. Böyle ödev verilir mi ki örgüye yatkın olmayan çocuklar ne yapacak bilemedim. Görüntülü de pek zor oluyo öğretmek.

kitabımı yarılamıştım bugün bitircem inşallah yarına yeni kitap 🌸

Bi tanıdığımızın kızına amigurumi ödevi vermişler liseye gidiyo. Görüntülü ona onu öğretmeye uğraştım. Böyle ödev verilir mi ki örgüye yatkın olmayan çocuklar ne yapacak bilemedim. Görüntülü de pek zor oluyo öğretmek.

kitabımı yarılamıştım bugün bitircem inşallah yarına yeni kitap 🌸
Amigurumi biliyordun dimi? Kolay bir şey değil ki saçma geldi biraz bana 🙄

Bende şuan okuyarak yürüyorum sende değerlendir birini :KK70:
Ayy çay film abur cubur şeysine düştüm bitince yürüycem ama inşallah. Diskalifiye olmak istemiyorum🤪😂😂😂 H M H M

Amigurumi biliyordun dimi? Kolay bir şey değil ki saçma geldi biraz bana 🙄
Bana da çok saçma geldi okul öncesi bölümü okuyor. Çocuklara uyku arkadaşı örün diye ödev vermişler ben de çok şaşırdım. Biliyordum da çok öğretemedim hiç örgü örmemiş ki daha önce

Bana da çok saçma geldi okul öncesi bölümü okuyor. Çocuklara uyku arkadaşı örün diye ödev vermişler ben de çok şaşırdım. Biliyordum da çok öğretemedim hiç örgü örmemiş ki daha önce
Öğretmenlerin görevi öğrenciler örgü örmek mi? Ben bildiğim halde kursa gitmiştim işin tekniğini öğreneyim diye. Bu arada 30gb tarif var bende 😁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back