- 17 Mayıs 2011
- 8.095
- 12.158
- 498
- 35
Bizim ki de aliyor kendisi geri sokmaya calisiyor sonra. Henuz 14 aylikOğlum ayraç görünce direk alıyor içinden Arabalarına tünel yapıyormuş. Bu ara kenarını kıvırıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim ki de aliyor kendisi geri sokmaya calisiyor sonra. Henuz 14 aylikOğlum ayraç görünce direk alıyor içinden Arabalarına tünel yapıyormuş. Bu ara kenarını kıvırıyorum
Bende sana yazcaktım reyyancım kaç sayfan kaldı diye nerdeyse bitirmişsin bile
Köşesini katlamak
At hadi atKöşesini katlamak
Amaaa bunun haricinde Kafka dan kalma ayraçlarım var, kendim de kağıttan yapıyorum bu kare şeklinde köşeye yerleşenlerden dur atayım foto en iyisi
Bende kitabı daha derinden okudum flimde çok hoş tü ama çok kısa geçmiş bicok şey kitab da detaylar vardı kafamda daha farklıydı..ben de kitabı daha çok sevdim kafamda oturmayan herşey oturdu:)
ve karakter bizim için sümüklü sofiykem artık benim için saygıdeğer bı kadın
Ayraç genelde ama ayrac yoksada kenarını kıvırırveririm tamam
Nereye gittin seennBenim böyle mıknatıslı ayraçlarım var çok seviyorum
Başladım 20nci sayfadayim ,Tebrik ederim sizi. Sineklerin tanrisini basladin mi ben daha yeni baslayacagim
Ben belki yarınaaBaşladım 20nci sayfadayim ,
Başladım 20nci sayfadayim ,
Ben diğer kitabımı okudum bugün zaten aşkın gözyaşları/mevlana-sinan yağmur bugün sineklerin tanrisini 3 sayfa filan okudum.Ben belki yarınaa
Başladınız mı sizde
Daha martin eden bitmedi ki şimdi oturcam başına 100 sayfam kalmış biter sanırım. Yarın başlarım bendeBaşladınız mı sizde
Aaa merabaaaa H M ben de tam yürüyüş yapacaktım evde inanır mısınnn kitap dinleyerek yürüyeyim diyorum Trt Dinle uygulamasındanBaşladım 20nci sayfadayim ,
Çok güzel eline sağlıkHanımlaaaaar bir de benim kendi elimle işlediğim nakışlı bir kitap kılıfım var tasarımı bana ait
Onu da paylaşmak istiyorum sizinle
Eki Görüntüle 2738540
Yapmayı sevdiğim şeyleri resmettim
Teşekkür ederimÇok güzel eline sağlık
Bende şuan okuyarak yürüyorum sende değerlendir biriniAaa merabaaaa H M ben de tam yürüyüş yapacaktım evde inanır mısınnn kitap dinleyerek yürüyeyim diyorum Trt Dinle uygulamasından
Bende kitabı daha derinden okudum flimde çok hoş tü ama çok kısa geçmiş bicok şey kitab da detaylar vardı kafamda daha farklıydı..
Flimde sadece aşkları hoşuma gitti