- 24 Ekim 2014
- 59.305
- 330.713
- 698
Hangisini beğendin pekikk birinci noteri gerçekten filmle kitabta çok farklılıklar var kitabını okumakla iyice etmişim farklı kurgu var animesinide
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangisini beğendin pekikk birinci noteri gerçekten filmle kitabta çok farklılıklar var kitabını okumakla iyice etmişim farklı kurgu var animesinide
kk birinci noteri gerçekten filmle kitabta çok farklılıklar var kitabını okumakla iyice etmişim farklı kurgu var animesinide
Bilgisayarın şarj kablosu ya da kalem
Olsun canımpawlover unutmuşum
Howl demek ben demek
Ayraç koleksiyonum var
Görmek isterizAyraç koleksiyonum var
kalem, kitabın kendi ayracı ya da ipi, lastik toka, tuvalet molasıysa yastık
Merhaba,Kitabımın bitmesine 60 sayfa kaldı. Bu akşam bitireceğim, aranızda olduğum için çok mutluyum. Ocak ayında sizlerle ortak kitap okuma fikri beni çok heyecanlandırıyor. Özellikle de Fareler ve İnsanlar kitabını okuma fikrine bayıldım. Orta okul yıllarımda okumuştum,bir de bu yaşta okuyayım. Kendinize çok iyi bakın kızlar
Ben kitabımı bitirdim
Debbie Mocamber/Liman Caddesi.
Yine çoğu kitabı gibi bunda da bir kaç aile ve dostların yaşantılarından hikayeler .
Etkileyi, sürükleyici güzel bir romandı.
Girişte ve sonda şu cümleler karşılıyor ,
Herkesin pişmanlıkları vardır.Senin yapmamış olmayı dilediğin birşey var mı ?
Son zamanlarda çok azaldı, kitap okuma performansım bu nedenle 50 kitap olarak belirledim. Sizinle motive olup daha fazla okumayı hedefliyorum.Merhaba,
Yıllık hedef belirlemiş miydiniz ?
Tamam listeye eklemek için sordum. Pazartesi listeye ekleyeceğim sizi deSon zamanlarda çok azaldı, kitap okuma performansım bu nedenle 50 kitap olarak belirledim. Sizinle motive olup daha fazla okumayı hedefliyorum.
Çok teşekkür ederim umarım hızlanırım ben deTamam listeye eklemek için sordum. Pazartesi listeye ekleyeceğim sizi de
Hep beraber okurken çok daha hızlı ilerleriz
Böyle devam edersek kesinlikle olur. Siz burda kalmaya devam edin yeter kiÇok teşekkür ederim umarım hızlanırım ben de