• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kura işini yapacağım o zaman. Mantıklı olan bu 🤣
Calcii ben yazar tercihimş daha sonraki ay soyleyeyım o zaman ocak ayı için kura ile belirlenmesi bencede uygundur arkadasların dedikleri arasından 🥰

Everest yayınlarını ben de seviyorum. Kaliteli işler yapıyor. Doğan kitap çok pahallı. Onun yüzünden Haruki Murakami alamıyorum. Bir kitap en az 30 TL :KK43:
Doğan Kitap'tan çıkar çıkmaz aldığım bi Grange kitapları var, ona karşı koyamıyorum bağımlıyım:))
Murakami de canımdır ama sırasını bekler😀

Doğan Kitap'tan çıkar çıkmaz aldığım bi Grange kitapları var, ona karşı koyamıyorum bağımlıyım:))
Murakami de canımdır ama sırasını bekler😀
Kıskandırayım mı seni 🤪

IMG_20201210_192646.jpg
IMG_20201210_192412.jpg

Benim güzellik gelmiş 🥰
“Aklımızın devre dışı, sadece kalbimizin olduğu” yeniyetmelikten zaman mefhumunun olmadığı balık krakerli ve kaygısız çocukluk yıllarına, yüzyıllık dostla oturulan öğle rakısından patrona son çare olarak yazılan istifa maillerine, sevdiğimiz “o” olmayı çoktan bırakmış uzatmalı evliliklerden gel demese de gittiğimiz, gitmek istediğimiz sevgililere, eski sevgililere, aileye, aldatmalara, aldatılmalara; üzerimize haddinden fazla gelen ancak bir türlü vazgeçemediğimiz “modern dünyamızın” tüm inceliklerine dokunuyor, yalın ama coşkulu, naif ama kararlı, fısıldıyor kulaklara: Atları Bağlayın, Geceyi Burada Geçireceğiz.
IMG_20201210_194003_570.jpg

Benim güzellik gelmiş 🥰
“Aklımızın devre dışı, sadece kalbimizin olduğu” yeniyetmelikten zaman mefhumunun olmadığı balık krakerli ve kaygısız çocukluk yıllarına, yüzyıllık dostla oturulan öğle rakısından patrona son çare olarak yazılan istifa maillerine, sevdiğimiz “o” olmayı çoktan bırakmış uzatmalı evliliklerden gel demese de gittiğimiz, gitmek istediğimiz sevgililere, eski sevgililere, aileye, aldatmalara, aldatılmalara; üzerimize haddinden fazla gelen ancak bir türlü vazgeçemediğimiz “modern dünyamızın” tüm inceliklerine dokunuyor, yalın ama coşkulu, naif ama kararlı, fısıldıyor kulaklara: Atları Bağlayın, Geceyi Burada Geçireceğiz.
Eki Görüntüle 2737045
Merak ettiğim bir kitaptı. Yorumundan da merka ettiğime değdiğini düşünüyorum💜

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back