- 22 Ağustos 2015
- 29.622
- 1
- 86.380
- 598
Olur bana uyarKapışalım mı?
Ne zaman?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur bana uyarKapışalım mı?
Nasıl başarıyorsun anlatsana birazben hızlı okuyorum galiba. bı günde 400 450 sayfalık kitap bitirebiliyorum
Aaa aslında Bi yarış yapsak günlük. Ne kadar güzel olurKapışalım mı?
Bunu burdan alın
Calcii ben yazar tercihimş daha sonraki ay soyleyeyım o zaman ocak ayı için kura ile belirlenmesi bencede uygundur arkadasların dedikleri arasındanKura işini yapacağım o zaman. Mantıklı olan bu
Bence öyle yapalım arada birAaa aslında Bi yarış yapsak günlük. Ne kadar güzel olur
Toplam en fazla sayfa sayısına goremiHaftaya Çarşamba başlayalım pazar gününe kadar. Toplam sayfa sayısına
Doğan Kitap'tan çıkar çıkmaz aldığım bi Grange kitapları var, ona karşı koyamıyorum bağımlıyım:))Everest yayınlarını ben de seviyorum. Kaliteli işler yapıyor. Doğan kitap çok pahallı. Onun yüzünden Haruki Murakami alamıyorum. Bir kitap en az 30 TL
Hahahha ben o sürede evde olacağım. Yani hain planlarım var senin içinToplam en fazla sayfa sayısına goremi
İnşallah işlerim çıkmaz
Senin küçük yaramazlık yapar belkiHahahha ben o sürede evde olacağım. Yani hain planlarım var senin için
Ben varim. Sineklerin tanrisi elime alip alip birakiyordum. Boylece baslamis olurumSineklerin tanrisini okuyacak olan varmı benm yürüyen şato biter yarına ,
Cumartesi başlasak olurmu başka bı kitabım var eBen varim. Sineklerin tanrisi elime alip alip birakiyordum. Boylece baslamis olurum
Kıskandırayım mı seniDoğan Kitap'tan çıkar çıkmaz aldığım bi Grange kitapları var, ona karşı koyamıyorum bağımlıyım:))
Murakami de canımdır ama sırasını bekler
Olur bende insanciklari okuyorum bitirmis olurum o zamana kadar.
Merhaba hoş geldiniz. İlk sayfayı okudunuz mu?Merhabalar, beni de kulübe dahil eder misiniz? 2021 yılı hedefim 50 kitap bitirmek, fazlası olsun azı olmasın. Bol okumalı günler.
Merak ettiğim bir kitaptı. Yorumundan da merka ettiğime değdiğini düşünüyorumBenim güzellik gelmiş
“Aklımızın devre dışı, sadece kalbimizin olduğu” yeniyetmelikten zaman mefhumunun olmadığı balık krakerli ve kaygısız çocukluk yıllarına, yüzyıllık dostla oturulan öğle rakısından patrona son çare olarak yazılan istifa maillerine, sevdiğimiz “o” olmayı çoktan bırakmış uzatmalı evliliklerden gel demese de gittiğimiz, gitmek istediğimiz sevgililere, eski sevgililere, aileye, aldatmalara, aldatılmalara; üzerimize haddinden fazla gelen ancak bir türlü vazgeçemediğimiz “modern dünyamızın” tüm inceliklerine dokunuyor, yalın ama coşkulu, naif ama kararlı, fısıldıyor kulaklara: Atları Bağlayın, Geceyi Burada Geçireceğiz.
Eki Görüntüle 2737045