Severim seni
Kizlar benim 3 yaşında kızım var ellerinizden gözlerinizden öper biz yaklaşık 6 aydan beribkitap okuyoruz kendi çapımızda bir kütüphanemiz bilem var
Kızımın gerçekten akıcı bir konuşması var ve harika bir hayal gücü tüm evlatlar böyle tabii ama ben bunun en büyük payını kitaplarda görüyorum. Çünkü konuştukça kitaplarından o kadar çok bahsediyor ki!
Bu sabah babasına kornaya fazla basma kitabimda okudum insanlar rahatsız olur dedi
Sizler okuyormusunuz? Neler yapıyorsunuz varmı kitap öneriniz?
Hoş geldinizHemen bi mahçup ediyo hemen bi yüzüme vuruyo
Çok etkileyici ve vay demekki bu yüzdenmiş cümlesini çokça kurduran bi kitaptı benim içinkendimi tanımakla ilgili adımlar attığım bir dönemdeyim.. yolum uzun, bu kitapla başladım..
sizlerin de önerilerini beklerim kızlar
4 kitabını okumuşum yazarın
Aa bende debbie Mocamber romanlarının hastasıyım4 kitabını okumuşum yazarın
Eğer devamı yazıldıysada ben bilmiyorum2 tanesi daha var ama verdimmi vermedimmi bilmiyorum ayni yazardan devam ederim gibi geliyor
2. Vardir lucy nin hikayesi devam eder diye umutlanmistim:)
Çok etkileyici ve vay demekki bu yüzdenmiş cümlesini çokça kurduran bi kitaptı benim içiniyi okumalar
Arada çok kitap varmış aslında o yüzden küçük mucizeler dükkanını okumadımAa bende debbie Mocamber romanlarının hastasıyımordakileri okudum şimdi liman caddesini okuyorum
Kristin Hannah ın bütün kitapları vardı kuzenime hediye ettim. Sanırım 20ye yakındıAa bende debbie Mocamber romanlarının hastasıyımordakileri okudum şimdi liman caddesini okuyorum
Çok güzeldi küçük mucizeler dükkanı çok sevmiştim benArada çok kitap varmış aslında o yüzden küçük mucizeler dükkanını okumadımAradakileri okuyup başlıcam daha da kitap var sanırım sonrasında
Yaa maşallahEvde bir kitapligi var anlatamam
Herkez bez mama biriktirir biz kitapla baslamistik hamileyken aliyorduk gittigi evlerdede kitaplari var anneannesi ben babaanne
Asla yirtmiyor oyle guzel sayfa ceviriyorki
Yaa ne güzel olmuş canımKristin Hannah ın bütün kitapları vardı kuzenime hediye ettim. Sanırım 20ye yakındı
Kahvemi yap karşılıklı tanışalım,kendimi tanımakla ilgili adımlar attığım bir dönemdeyim.. yolum uzun, bu kitapla başladım..
sizlerin de önerilerini beklerim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?