• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kizlar benim 3 yaşında kızım var ellerinizden gözlerinizden öper biz yaklaşık 6 aydan beribkitap okuyoruz kendi çapımızda bir kütüphanemiz bilem var🤭
Kızımın gerçekten akıcı bir konuşması var ve harika bir hayal gücü tüm evlatlar böyle tabii ama ben bunun en büyük payını kitaplarda görüyorum. Çünkü konuştukça kitaplarından o kadar çok bahsediyor ki!
Bu sabah babasına kornaya fazla basma kitabimda okudum insanlar rahatsız olur dedi 😁🤣

Sizler okuyormusunuz? Neler yapıyorsunuz varmı kitap öneriniz?

Hemen bi mahçup ediyo hemen bi yüzüme vuruyo 😅
Hoş geldiniz 😊

kendimi tanımakla ilgili adımlar attığım bir dönemdeyim.. yolum uzun, bu kitapla başladım..
sizlerin de önerilerini beklerim kızlar 🧡

Eklentiler

• 20201209_205408.jpg
    20201209_205408.jpg
    52,8 KB · Görüntüleme: 37
kendimi tanımakla ilgili adımlar attığım bir dönemdeyim.. yolum uzun, bu kitapla başladım..
sizlerin de önerilerini beklerim kızlar 🧡
Çok etkileyici ve vay demekki bu yüzdenmiş cümlesini çokça kurduran bi kitaptı benim için 😇 iyi okumalar

Benim 1 yasinda bir yegenim var
3 aylikken onune kitap koyduk sirti guclensin diye yatirirdik kafayi dikip kitaplara bakardi
Bugun annesi bana birakti calisiyordu
Tum gun kitap okuduk okuuu diye bir basliyor denizin hayvanlari, denizin en sevdigi yemek yogurt, peterpan, karlar kralicesi, hayvanlar, hareketli makinalar, hareketli park :D
Don dolas milyon kez:D

Arada çok kitap varmış aslında o yüzden küçük mucizeler dükkanını okumadım☺️ Aradakileri okuyup başlıcam daha da kitap var sanırım sonrasında🤣🤣
Çok güzeldi küçük mucizeler dükkanı çok sevmiştim ben 🤗.Hepimizin öyle var bekleyen gerçekten ☺️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back