• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben aynı gece yarısı güneş ine devam 🙃 98ADF74B-FBB5-49CF-9675-847ED01BC50A.jpeg

İyi canım seni sormalı. Neler yaptın anlatsana
Projeyi teslim ettim diye seviniyordum sabah ama uyuz birine denk geldim, gözle görülemeyen 1 piksel eksikler kalmış bi kaç yerde oydu buydu tüm gün oyaladı beni. Onlarla uğraştım. Kayınvalidem hastanede ona kitap ayarladım gönderdim sıkılmış. Onun harici aynı patili kızla yürüyüş oyun falan. Sen neler yaptıın?

Projeyi teslim ettim diye seviniyordum sabah ama uyuz birine denk geldim, gözle görülemeyen 1 piksel eksikler kalmış bi kaç yerde oydu buydu tüm gün oyaladı beni. Onlarla uğraştım. Kayınvalidem hastanede ona kitap ayarladım gönderdim sıkılmış. Onun harici aynı patili kızla yürüyüş oyun falan. Sen neler yaptıın?
Benim ki belli fatura gir hesapgir ödeme yap hep aynı ,🤷

Benim ki belli fatura gir hesapgir ödeme yap hep aynı ,🤷
Keşke şöyle bir işim olsa 🙈 çok heves ederek okudum bölümümü ama sürekli “acil” baskısı yiyince koşarak kaçasım geliyo. Freelance bi kaç yer bağlasam çıkardım işten diye hayallerim var 😄

Keşke şöyle bir işim olsa 🙈 çok heves ederek okudum bölümümü ama sürekli “acil” baskısı yiyince koşarak kaçasım geliyo. Freelance bi kaç yer bağlasam çıkardım işten diye hayallerim var 😄
Ya deme öyle bizimiş o kadar saçma ki en ufak hesap yanlışı sana büyük bir cezaya malolabiliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back