• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim 1 yasinda bir yegenim var
3 aylikken onune kitap koyduk sirti guclensin diye yatirirdik kafayi dikip kitaplara bakardi
Bugun annesi bana birakti calisiyordu
Tum gun kitap okuduk okuuu diye bir basliyor denizin hayvanlari, denizin en sevdigi yemek yogurt, peterpan, karlar kralicesi, hayvanlar, hareketli makinalar, hareketli park :KK70:
Don dolas milyon kez:KK70:
Hoş geldin aramıza. Anne olmadan bu durumu yaşamışsın 😁😁 bir nevi alıştırma olmuş

AA demek ki temin süresi uzun. Ben idefix sipariş verdim. İlk kez verdim indirimi görünce attım sepete 🤭
Durgun Don serisini aldım
Aslında temin etmiş Mng ye de vermişler yolda görünüyor, çoooook uzak yollardalar demek ki🤪😂😂😂😂
Durgun Don sen deyince baktım şimdi bilmiyordum, oku bakalım sen ilerleyen aylara eklerim ben de senin yorumlarına göre😊😊

Aslında temin etmiş Mng ye de vermişler yolda görünüyor, çoooook uzak yollardalar demek ki🤪😂😂😂😂
Durgun Don sen deyince baktım şimdi bilmiyordum, oku bakalım sen ilerleyen aylara eklerim ben de senin yorumlarına göre😊😊
Bütün sitelerde 85 TL indirimli hali. Burda %50 indirimi görünce aldım hemen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back