- 24 Ekim 2014
- 59.305
- 330.713
- 698
Ben de bunu işyerinde okuyorumEveet yeni kitaba başlıyorum heyecanlıyım C Calcifer cim birgün rotarla oldu ama yetişirim Eki Görüntüle 2736509
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de bunu işyerinde okuyorumEveet yeni kitaba başlıyorum heyecanlıyım C Calcifer cim birgün rotarla oldu ama yetişirim Eki Görüntüle 2736509
Hoş geldin aramıza. Anne olmadan bu durumu yaşamışsın bir nevi alıştırma olmuşBenim 1 yasinda bir yegenim var
3 aylikken onune kitap koyduk sirti guclensin diye yatirirdik kafayi dikip kitaplara bakardi
Bugun annesi bana birakti calisiyordu
Tum gun kitap okuduk okuuu diye bir basliyor denizin hayvanlari, denizin en sevdigi yemek yogurt, peterpan, karlar kralicesi, hayvanlar, hareketli makinalar, hareketli park
Don dolas milyon kez
Yaa maşallah küçük kitap kurduna
Yaa ne güzel olmuş canım .kız kardeşler arasında var bende okumadım ama daha
Çok güzeldi küçük mucizeler dükkanı çok sevmiştim ben .Hepimizin öyle var bekleyen gerçekten
Kahvemi yap karşılıklı tanışalım,
Aslında temin etmiş Mng ye de vermişler yolda görünüyor, çoooook uzak yollardalar demek kiAA demek ki temin süresi uzun. Ben idefix sipariş verdim. İlk kez verdim indirimi görünce attım sepete
Durgun Don serisini aldım
Kristin Hannah ın bütün kitapları vardı kuzenime hediye ettim. Sanırım 20ye yakındı
Hoş geldin aramıza. Anne olmadan bu durumu yaşamışsın bir nevi alıştırma olmuş
Bütün sitelerde 85 TL indirimli hali. Burda %50 indirimi görünce aldım hemenAslında temin etmiş Mng ye de vermişler yolda görünüyor, çoooook uzak yollardalar demek ki
Durgun Don sen deyince baktım şimdi bilmiyordum, oku bakalım sen ilerleyen aylara eklerim ben de senin yorumlarına göre
Çok iyi etmişsin mutlu günlerde oku sağlıklaBütün sitelerde 85 TL indirimli hali. Burda %50 indirimi görünce aldım hemen
Okumadım ki hediye ettin hepsini. Bana bir yerden 400 yakın kitap geldi onların içindeydi. Okuyabilecek kişilere verdim. Kalanını okullara dağıttım
He bende okuduktan sonra hediye ettin sandım calcimOkumadım ki hediye ettin hepsini. Bana bir yerden 400 yakın kitap geldi onların içindeydi. Okuyabilecek kişilere verdim. Kalanını okullara dağıttım
Okadwr çok okunacak kitabım var ki üstüne hala almaya devam ediyorum .He bende okuduktan sonra hediye ettin sandım calcim
Bende aynıyım ama bu ay vazgeçtim önce elimdekileri okuyayımOkadwr çok okunacak kitabım var ki üstüne hala almaya devam ediyorum .
Stok yapıyorum bir nevi
Kış bahçesi sovyet rejiminden kaçan kadının hikayesi değil miydi
Çalışmadığım dönemlerde alamamıştım. O yüzden aylık limit koydum kendime o kadarlık kitap alıyorum. Ben okumadan da mutlaka faydalı yerlere veriyorumBende aynıyım ama bu ay vazgeçtim önce elimdekileri okuyayım
Olabilir canım ben okumadım onu calciye sordum o da okumamış bir blog yazısından sanki öyle bir şey kalmıştı aklımdaKış bahçesi sovyet rejiminden kaçan kadının hikayesi değil miydi