Düşünmen yeterYıl sonunda hedefine ulaşan arkadaşlara kitap hediye edeceğim
O zaman benden zarar gelmez. Sevin beni
TıpatıpÇok mu benziyor acaba
Yok fragmanında baktım tam kafamda canlandirdigim gibiydi ama net bölüm bulamadim yaAminesini izledin mi ?
İyi canım seni sormalı. Neler yaptın anlatsanaİyi akşamlaaruğrayamadım bugün nabersiniz?
Canım nar çektiBen aynı gece yarısı güneş ine devamEki Görüntüle 2736448
İyiz canim sen nasılsınİyi akşamlaaruğrayamadım bugün nabersiniz?
Bu nasıl bı güneşBen aynı gece yarısı güneş ine devamEki Görüntüle 2736448
Projeyi teslim ettim diye seviniyordum sabah ama uyuz birine denk geldim, gözle görülemeyen 1 piksel eksikler kalmış bi kaç yerde oydu buydu tüm gün oyaladı beni. Onlarla uğraştım. Kayınvalidem hastanede ona kitap ayarladım gönderdim sıkılmış. Onun harici aynı patili kızla yürüyüş oyun falan. Sen neler yaptıın?İyi canım seni sormalı. Neler yaptın anlatsana
Benim ki belli fatura gir hesapgir ödeme yap hep aynı ,Projeyi teslim ettim diye seviniyordum sabah ama uyuz birine denk geldim, gözle görülemeyen 1 piksel eksikler kalmış bi kaç yerde oydu buydu tüm gün oyaladı beni. Onlarla uğraştım. Kayınvalidem hastanede ona kitap ayarladım gönderdim sıkılmış. Onun harici aynı patili kızla yürüyüş oyun falan. Sen neler yaptıın?
Keşke şöyle bir işim olsaBenim ki belli fatura gir hesapgir ödeme yap hep aynı ,
Ya deme öyle bizimiş o kadar saçma ki en ufak hesap yanlışı sana büyük bir cezaya malolabiliyorKeşke şöyle bir işim olsaçok heves ederek okudum bölümümü ama sürekli “acil” baskısı yiyince koşarak kaçasım geliyo. Freelance bi kaç yer bağlasam çıkardım işten diye hayallerim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?