Hazır mıyız bunaCok agir olmazsa eger her ay kayip zamanin izinde romanlarini birer kitap seklinde okuyalim mi?
Cok agir olmazsa eger her ay kayip zamanin izinde romanlarini birer kitap seklinde okuyalim mi?
Cesaret edemiyorum ama çok da istiyorumHazır mıyız buna
Ben tek başıma okuyamam sürekli erteliyorum zaten. Hep birlikte okursak gaza gelebilirimCesaret edemiyorum ama çok da istiyorum
Birbirimize cesaret vererek ve birbirimize mahcup olmayalim diye yapabiliriz benceCesaret edemiyorum ama çok da istiyorum
Cok agir olmazsa eger her ay kayip zamanin izinde romanlarini birer kitap seklinde okuyalim mi?
Hazır mıyız buna
Cesaret edemiyorum ama çok da istiyorum
Pdf olarak var mıBen tek başıma okuyamam sürekli erteliyorum zaten. Hep birlikte okursak gaza gelebilirim
Varmış şimdi baktımPdf olarak var mı
Ben tek başıma okuyamam sürekli erteliyorum zaten. Hep birlikte okursak gaza gelebilirim
ne zaman başlayalım sizceBirbirimize cesaret vererek ve birbirimize mahcup olmayalim diye yapabiliriz bence
alabilirsen kitap olarak almanı tavsiye ederim. Çok iyi bir eserPdf olarak var mı
Zaten ilk 3 ay dolu dimi şimdi.ne zaman başlayalım sizce
2 ciltlik var. Tek tek yok mu acabaalabilirsen kitap olarak almanı tavsiye ederim. Çok iyi bir eser
Ocak da baslasak 2021 biter zatenne zaman başlayalım sizce
Tek tek var canım yky de2 ciltlik var. Tek tek yok mu acaba
Sene sonuna anca biter. 3. Kitap baya kalın sanırım guermantes tarafı yaniOcak da baslasak 2021 biter zaten
Bence nisan da baslayalim ya da haziranda. 7 cilt zaten.
536 sayfaymis genelibu ortalamada zatenSene sonuna anca biter. 3. Kitap baya kalın sanırım guermantes tarafı yani
o zaman ilk sayfaya onu ekleyeyim nisan ayından itibaren okunacak diye. Ama ortak okumaya yazmayayım. Yine de bize katılmak isteyen olursa beraber okuruzOcak da baslasak 2021 biter zaten
Bence nisan da baslayalim ya da haziranda. 7 cilt zaten.
Tamam canım bana uyar. İlk kitap swannların tarafıydı dimio zaman ilk sayfaya onu ekleyeyim nisan ayından itibaren okunacak diye. Ama ortak okumaya yazmayayım. Yine de bize katılmak isteyen olursa beraber okuruzHem bu sürede eksik kitapları tamamlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?