- 5 Mart 2013
- 23.550
- 44.677
- 798
Yok canım Yeşil Peri GecesiDönüşüm mü?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım Yeşil Peri GecesiDönüşüm mü?
Konusu neydi canım beğendiğin miYok canım Yeşil Peri Gecesi
Kafkanin diğer kitablarinada el aticamYerinden kalkamayan babasi bile nasılda asıldı işe. Ya zor yürüyen annesi. Hayatın çarkları dönmeye devam etti ve samsa o çarklarda ezildi gitti
TamamdırOriana Mehfam kk birinci noteri @Atesbocegi5 @pawlover daha aklıma gelmeyen varsa kusura bakmasın. Yürüyen Şato'ya başladım ben
Yaaaa kıskandım ben daha baslamadımm dıger kitabımda cok azcık sayfam kaldı sonra baslarım bendeeOriana Mehfam kk birinci noteri @Atesbocegi5 @pawlover daha aklıma gelmeyen varsa kusura bakmasın. Yürüyen Şato'ya başladım ben
Canım ben bu tarz kitaplardan hoşlanıyorum beni yormadı değindiği noktalar hoştu düşüncelerimi yazacağım şimdiKonusu neydi canım beğendiğin mi
Ben hep eski haline dönecek diye bekledim. nasıl bir anda değiştiyse yine düzelir sandım. umudumu kırdıKafkanin diğer kitablarinada el aticam
Kitabta fazla detay vardı ama zaten detaylı şekilde anlatacağını söylüyordu merak uyandıran kitab olduğu için okunuyor.
Aynen öyle oldu.. benim beklentim farklıydı ama bu şekilde bitmesi daha tesirliydi
Valla bende bekledim diyorum ya içim kyildi böcek gibi ezilip gitti ya adamBen hep eski haline dönecek diye bekledim. nasıl bir anda değiştiyse yine düzelir sandım. umudumu kırdı
gözardı ettiğim için göremedim seni Özellikle es geçmedimMesajıma cevap vermedin buradan uzatıyorum tekrardan zeytin Dalını @calcifer
Ya istemsizce güldüm bu yoruma ne yapayım. ağlanacak hale güldümValla bende bekledim diyorum ya içim kyildi böcek gibi ezilip gitti ya adam
BendeYa istemsizce güldüm bu yoruma ne yapayım. ağlanacak hale güldüm
Nasıl da merak uyandırdı. Böyle yorumlar yapana çok özeniyorum. yüreğine sağlıkYeşil Peri Gecesi-Ayfer Tunç
Bu kitapta bir kadının batış hikayesini okuyoruz. Güzelliği ile göz kamaştıran, dışardan bakıldığında herkesin imrendiği bir evlilik ve hayat, ama işin içine girince hiç öyle olmadığı ortaya çıkıyor. Hikayeyi deştikçe başka bir travma ile karşılaşıyoruz kitapta.
Bir kız çocuğunun yaşadığı travmalar ile hayatını nasıl çıkmaza sürükleyebileceğini çok güzel anlatan bir kitap. Karakterler yormuyor, kitap akıyor. Aynı zamanda içinde yaşadığımız toplumun ikiyüzlülüğünü de zaman zaman çok güzel eleştirmiş. Bir kız çocuğun travması haline gelen annesi, sırf ondan hıncını alabilmek için ona benzeme çabası, aslında tüm bunları yaparken temelinde kendini de çıkmaza sürüklediğinin farkında olup bundan zevk alması ve bunca pisliğe rağmen yaşama çabası çok güzel bir şekilde aktarılmış. Kitaptan sevdiğim bir bölüm.
“Hayatta ben en çok babamı sevdim. Ben Ali'de babamı aradım. Sonra babam yaşındaki adamlarda Ali'yi aradım. Babamda eski babamı aradım. Bu zincir böyle giderken Osman bende annesini aradı. Ben kendimi annesiz hissettiğim için anne olmaya korktum. Benden iyi bir anne çıkmamasından, kendi parçamdan yaratacağım varlığın, sefillikte beni geçmesinden korktum,doğurmadım. Ama Osman'ın annesi oldum. Osman'ın annesi olduğum anlar bir sonraki güne uyanmama yaradı. Ezcümle, herkes varlığındaki boşluğu doldurmak istiyor, dolduramadan ölüyor. Ama uğraşma boşuna o boşluk dolmaz, varolmanın boşluğu o, o dolsa biz olmayız!“
Tavsiye ederim canım film tadında bi kitaptı. 400 küsur sayfa olmasına rağmen su gibi akıyor.Nasıl da merak uyandırdı. Böyle yorumlar yapana çok özeniyorum. yüreğine sağlık
Oriana Mehfam kk birinci noteri @Atesbocegi5 @pawlover daha aklıma gelmeyen varsa kusura bakmasın. Yürüyen Şato'ya başladım ben
Akşam başlar gece bitirirsin senben daha baslayamadim ya
Bizde parikocumla başlayacağız sende bizle başlaben daha baslayamadim ya
Varsın kitap için batalımBatacağız
Daha annemdeyim. Anlaşılan bu gece uyku yok banaOriana Mehfam kk birinci noteri @Atesbocegi5 @pawlover daha aklıma gelmeyen varsa kusura bakmasın. Yürüyen Şato'ya başladım ben
İyi aksamlar diyeyim ben sevginin 5 diline başlıyorum bakalım neler ogrencemGünaydın kitap severler
Mehfam H M Life light kk birinci noteri @Less-is-More minseo @pawlover @Ozlemesra Oriana @benneyanginlargordum @Muzkad @_Gulnihal_ @elektra @astrojurnal @Cledyana @Atesbocegi5 @Axelia @illuminae @Ozlemlerhayallar @Margaret Hale Kitapkurdu60 @kukrim27 @umudumanneolmak @birhatirasec @Jenna16 @Oliviaa @Alevaizm @ZuhalYildizi