- 23 Temmuz 2019
- 14.634
- 46.638
- 548
- 40
Canım sen astrolog musun?
adayıyım diyeyim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sen astrolog musun?
Harika canım çok zevkli bi alanadayıyım diyeyim :)
Aday hanım hatırlatayım dedimadayıyım diyeyim :)
Aday hanım hatırlatayım dedim
Harika canım çok zevkli bi alan
Günaydın herkeseGünaydın kitap severler
@reyyanK @H M @Life light @samdan @Less-is-More minseo @pawlover @Ozlemesra @pariko benneyanginlargordum @Muzkad Jawlensky @elektra astrojurnal @Cledyana @Atesbocegi5 @Axelia @illuminae @Ozlemlerhayallar Margaret Hale @inckin Kukrim @umudumanneolmak @birhatirasec @Jenna16 @Oliviaa @Alevaizm @ZuhalYildizi
Panik atak matak yok yürü bakalımabi evet aklımda panik atağımı aştırın bana da çözeyim şu işi
Akşam kahvemiz sende dimiGünaydın herkese
Evet canım bekliyorum.Belki yanına bir şey de yapmış olabilirimAkşam kahvemiz sende dimi
Teşekkür canımHayırlı olsun canım kırmızı olmuşsun
Benim beklediğimden farklı bir kitaptı. Okunması gereken yazarlar arasında bence Sabahattin AliÇalışırken boş zamanlarımı değerlendirmek için Kuyucaklı Yusuf'u okumaya başladım, çabuk bitecek gibi duruyor.
Heyecan yaptım şimdi benneyanginlargordumEvet canım bekliyorum.Belki yanına bir şey de yapmış olabilirim
Kesinlikle öyle, bütün kitaplarını zamanla okuyacağım inşallah.Benim beklediğimden farklı bir kitaptı. Okunması gereken yazarlar arasında bence Sabahattin Ali
olur neden olmasın . Belirli akşamlarda randevulaşırız. Aynı saatte gelir değerlendirmeyi okur yorumlarız dediğin gibi :)
Çok faydalı bir etkileşim olurolur neden olmasın . Belirli akşamlarda randevulaşırız. Aynı saatte gelir değerlendirmeyi okur yorumlarız dediğin gibi :)
Günaydınnnnn!Günaydın kitap severler
@reyyanK @H M @Life light @samdan @Less-is-More minseo @pawlover @Ozlemesra @pariko benneyanginlargordum @Muzkad Jawlensky @elektra astrojurnal @Cledyana @Atesbocegi5 @Axelia @illuminae @Ozlemlerhayallar Margaret Hale @inckin Kukrim @umudumanneolmak @birhatirasec @Jenna16 @Oliviaa @Alevaizm @ZuhalYildizi
Kitap nasıl? Ben de şu an Ayfer Tunç un Yeşil Peri Gecesini okuyorum, az kaldı bitirmek üzereyimGünaydınnnnn!
Güzel gidiyor. Bir kadın ve erkeğin günlüklerinden oluşuyor. İlginç bir okuma düzeni var. Çift sayılı sayfalar kadının, tek sayılılar erkeğin yazdıkları. Ve akıcı.Kitap nasıl? Ben de şu an Ayfer Tunç un Yeşil Peri Gecesini okuyorum, az kaldı bitirmek üzereyim