• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydıın✨💜 Sınav haftam yeni bitti artık aktif bir şekilde kitap okuyabilirim. Çekim yasasına çok ilgi duyduğum için Nil Gün - Çekim Yasası Hayatın Temel Prensibi kitabına başladım. İlgisi olan varsa tavsiye ederim çok akıcı ve güzel.

2021 hedefim 100 kitap okumak Mehfam Mehfam C Calcifer 🌸 Herkese iyi okumalar :KK37:

Günaydıın✨💜 Sınav haftam yeni bitti artık aktif bir şekilde kitap okuyabilirim. Çekim yasasına çok ilgi duyduğum için Nil Gün - Çekim Yasası Hayatın Temel Prensibi kitabına başladım. İlgisi olan varsa tavsiye ederim çok akıcı ve güzel.

2021 hedefim 100 kitap okumak Mehfam Mehfam C Calcifer 🌸 Herkese iyi okumalar :KK37:
100 kitap mı ? ama nasıl o_O

Ekledim. Keyifli okumalar ❤️

saatlerce günlerce konuşulabilirim üzerinde ❤️
Hemen yine kaçtım yanınıza💙
En çok da kalıplar ve insanlar nasıl da yoruluyorlar demiştim okurken. Anlaşılmak mefhumuna muhtaçlığımı bir kez daha hissetmiştim.
Ve en çok anlayış beklediklerimiz en yabancımız imiş meğer...
Demi ama?

Hemen yine kaçtım yanınıza💙
En çok da kalıplar ve insanlar nasıl da yoruluyorlar demiştim okurken. Anlaşılmak mefhumuna muhtaçlığımı bir kez daha hissetmiştim.
Ve en çok anlayış beklediklerimiz en yabancımız imiş meğer...
Demi ama?
İnsan yükü nasıl da ağır geliyor. İşe yaramıyorsan gözden çıkarılman 5 sn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back