Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 3 kitabı da var. 2021 yılında okuma planlarımın arasındaKızlar Adalet Ağaoğlu-Ölmeye Yatmak okuyan var mı?
GünaydınGünaydın kitap severler
Mehfam @H M @Life light @samdan @Less-is-More minseo pawlover @Ozlemesra @pariko @benneyanginlargordum @Muzkad @_Gulnihal_ @elektra @astrojurnal @Cledyana @Atesbocegi5 Night owl bir civciv annesi @Ozlemlerhayallar @Margaret Hale @inckin @kukrim27 @umudumanneolmak @birhatirasec @Jenna16 @Oliviaa @Alevaizm @ZuhalYildizi
Neden ki, ?Beni sinirlendirdi biraz bu kitap
Kendimi Gregorun yerine koyunca gerildim biraz insanların tutumunaNeden ki, ?
100 kitap mı ? ama nasılGünaydıın Sınav haftam yeni bitti artık aktif bir şekilde kitap okuyabilirim. Çekim yasasına çok ilgi duyduğum için Nil Gün - Çekim Yasası Hayatın Temel Prensibi kitabına başladım. İlgisi olan varsa tavsiye ederim çok akıcı ve güzel.
2021 hedefim 100 kitap okumak Mehfam C Calcifer Herkese iyi okumalar
Sürekli evdeyim bence yapabilirim zor ama imkansız değil100 kitap mı ? ama nasıl
Bir anda nasıl da yabancılaştılar yalnız bıraktılar onuKendimi Gregorun yerine koyunca gerildim biraz insanların tutumuna
Ekledim. Keyifli okumalarGünaydıın Sınav haftam yeni bitti artık aktif bir şekilde kitap okuyabilirim. Çekim yasasına çok ilgi duyduğum için Nil Gün - Çekim Yasası Hayatın Temel Prensibi kitabına başladım. İlgisi olan varsa tavsiye ederim çok akıcı ve güzel.
2021 hedefim 100 kitap okumak Mehfam C Calcifer Herkese iyi okumalar
Kadın isterse tabi kiSürekli evdeyim bence yapabilirim zor ama imkansız değil
"Herkes, beraberinde taşıdığı bir parmaklığın ardında yaşıyor"Bir anda nasıl da yabancılaştılar yalnız bıraktılar onu
saatlerce günlerce konuşulabilirim üzerinde"Herkes, beraberinde taşıdığı bir parmaklığın ardında yaşıyor"
Okunan süreden daha fazla üzerine düşünülmesi gereken kitap.
Ahh Samsa
Hemen yine kaçtım yanınızasaatlerce günlerce konuşulabilirim üzerinde
İnsan yükü nasıl da ağır geliyor. İşe yaramıyorsan gözden çıkarılman 5 snHemen yine kaçtım yanınıza
En çok da kalıplar ve insanlar nasıl da yoruluyorlar demiştim okurken. Anlaşılmak mefhumuna muhtaçlığımı bir kez daha hissetmiştim.
Ve en çok anlayış beklediklerimiz en yabancımız imiş meğer...
Demi ama?
Belki klasik ve sıradan bir söz ama etkiler hep beni;İnsan yükü nasıl da ağır geliyor. İşe yaramıyorsan gözden çıkarılman 5 sn
Kesinlikle bendesaatlerce günlerce konuşulabilirim üzerinde