Maşallah1 yasinda, yeni yeni dikkat suresi artiyor. Kitap okumak da degil bizimki möölemek, miyavlamak, havlamak
hedefimi bende bugun bildiririm.
25 yapalım mı o zaman ?2 ya da 3kpss ye de vakit ayırdığım için ancak yetişir yoksa daha fazla okumak isterdim tabi
ilk defa duydum desemŞunu okudunuz mu bi kaç kişiden kesin oku diye övgü aldım bir de size sorayım
Yapalım calci inşallah hedefe ulaşırım25 yapalım mı o zaman ?
Benim bir listem yok ama okunmayı bekleyen kitaplarım var sırada.Kızlar okunacak kitap listesi yapan var mı? Ben okuyacağım kitapları listelemeye başladım, listesi olan varsa paylaşım yapalım fikir alışverişi olsun
Bende bu ay sanırım ;Kızlar okunacak kitap listesi yapan var mı? Ben okuyacağım kitapları listelemeye başladım, listesi olan varsa paylaşım yapalım fikir alışverişi olsun
2 ya da 3kpss ye de vakit ayırdığım için ancak yetişir yoksa daha fazla okumak isterdim tabi
Ben ilk görüyorum canımŞunu okudunuz mu bi kaç kişiden kesin oku diye övgü aldım bir de size sorayım
Ben de ilk kez duydum bi araştırayım canımŞunu okudunuz mu bi kaç kişiden kesin oku diye övgü aldım bir de size sorayım
Martin Eden bende de var gözüm korkuyor ona başlamayaBende bu ay sanırım ;
Martin Eden
Yürüyen şato ve
Beyaz Gemi
Üçünü ancak bitiririm.
Martin Eden epey hacimli malum
Ya gözün kokmasın o kadar güzel bir kitap ki. Martin ile birlikte sen de değişeceksin. Ah Martin nasıl da uğraştı diyeceksinMartin Eden bende de var gözüm korkuyor ona başlamaya
Ben aylik belirleyecegim. Bu ayKızlar okunacak kitap listesi yapan var mı? Ben okuyacağım kitapları listelemeye başladım, listesi olan varsa paylaşım yapalım fikir alışverişi olsun
Çok güzel seçimler. Keyifli okumalarBen aylik belirleyecegim. Bu ay
Paulo Coelho- Hac okudum.
Su an Harper Lee- Bülbülü Öldürmek okuyorum. Bir de yarim biraktigim bir kitap vardi, adini hatirlayamadim onu bitirecegim.
Onumuzdeki ay icin 3 tane siparis verdim.
Buradan aldigim tavsiyelerle
Jack London- Martin Eden
Vladimir Burton-Fedailerin kalesi Alamut
Ve coktandir okumak istedigim Yilmaz Ozdil- Son Cüret
Ya gözün kokmasın o kadar güzel bir kitap ki. Martin ile birlikte sen de değişeceksin. Ah Martin nasıl da uğraştı diyeceksin
O zaman ben de martin eden i okuyim siz yazdıkça merakım arttıBen aylik belirleyecegim. Bu ay
Paulo Coelho- Hac okudum.
Su an Harper Lee- Bülbülü Öldürmek okuyorum. Bir de yarim biraktigim bir kitap vardi, adini hatirlayamadim onu bitirecegim.
Onumuzdeki ay icin 3 tane siparis verdim.
Buradan aldigim tavsiyelerle
Jack London- Martin Eden
Vladimir Burton-Fedailerin kalesi Alamut
Ve coktandir okumak istedigim Yilmaz Ozdil- Son Cüret
Algernona çiçekler çok etkilemişti beni
Tamam samdanim yürüyen şato bitince hikayelerden devam edeyimbence sen de benim gibi hikayelere yönel nihalim. en azından aklın kalmaz yarım kalacak okuyamadım diye.
çok bölünmen de gerekmez:)
Beni de konusu okuyunca içine çekti elimdeki kitap bitince hemen okuyacağımAlgernona çiçekler çok etkilemişti beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?