• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1 yasinda, yeni yeni dikkat suresi artiyor. Kitap okumak da degil bizimki möölemek, miyavlamak, havlamak 🤦🏻‍♀️

hedefimi bende bugun bildiririm.
Maşallah ❤️ İşte büyüdükçe aynı kitabı tekrar tekrar tekrar tekrar okutuyorlar :D

Bekliyorum :)

Kızlar okunacak kitap listesi yapan var mı? Ben okuyacağım kitapları listelemeye başladım, listesi olan varsa paylaşım yapalım fikir alışverişi olsun 🙃
Benim bir listem yok ama okunmayı bekleyen kitaplarım var sırada.
►Bir idam mahkumunun son günü - Victor Hugo
►Tutunamayanlar - Oğuz Atay

Bu arada okumadıysanız çok muhteşem iki kitap tavsiyem olacak :KK200:
Sol ayağım - Christy Brown
Badem ağacı - Michelle cohen corasanti

Kızlar okunacak kitap listesi yapan var mı? Ben okuyacağım kitapları listelemeye başladım, listesi olan varsa paylaşım yapalım fikir alışverişi olsun 🙃
Bende bu ay sanırım ;
Martin Eden
Yürüyen şato ve
Beyaz Gemi
Üçünü ancak bitiririm.

Martin Eden epey hacimli malum 🤩

Ben aylik belirleyecegim. Bu ay
Paulo Coelho- Hac okudum.
Su an Harper Lee- Bülbülü Öldürmek okuyorum. Bir de yarim biraktigim bir kitap vardi, adini hatirlayamadim onu bitirecegim.
Onumuzdeki ay icin 3 tane siparis verdim.
Buradan aldigim tavsiyelerle
Jack London- Martin Eden
Vladimir Burton-Fedailerin kalesi Alamut
Ve coktandir okumak istedigim Yilmaz Ozdil- Son Cüret

Su an Harper Lee- Bülbülü Öldürmek okuyorum. Bir de yarim biraktigim bir kitap vardi, adini hatirlayamadim onu bitirecegim.
Jack London- Martin Eden
Çok güzel seçimler. Keyifli okumalar

Ya gözün kokmasın o kadar güzel bir kitap ki. Martin ile birlikte sen de değişeceksin. Ah Martin nasıl da uğraştı diyeceksin

Jack London- Martin Eden
O zaman ben de martin eden i okuyim siz yazdıkça merakım arttı 🥰

bence sen de benim gibi hikayelere yönel nihalim. en azından aklın kalmaz yarım kalacak okuyamadım diye.
çok bölünmen de gerekmez:)
Tamam samdanim yürüyen şato bitince hikayelerden devam edeyim🥰 çünkü 1 kitaba 2 hafta çok uzun olacak🥴 hikaye dediğin gibi yarım kalmaz❤️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back