- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.212
- 598
Çocuk kitabı demesin kimse bana kusacağım aynı şeyi 10 kere okumaktanSelamlar herkese.
Şunları okumaktan içi kuruyan analar online mı agshahsj
Selamlar herkese.
Şunları okumaktan içi kuruyan analar online mı agshahsj
Tamam o zaman, teşekkürler.Olur tabi ki. Biz e yarın peşinden geliriz
Ben aylık değil yıllık yapmıştım tabi listedekileri okumak yerine yenilerini alıp okudumKızlar okunacak kitap listesi yapan var mı? Ben okuyacağım kitapları listelemeye başladım, listesi olan varsa paylaşım yapalım fikir alışverişi olsun
Merhaba hoş geldinizMerhaba güzell kitap kurtlarıı
Hoş geldinizMerhaba güzell kitap kurtlarıı
Günde otuz kere okumasak iyi kitap aslında...Hareketli şehir olanı var bizde de
ilk defa duydum desem
Ben ilk görüyorum canım
Ben de yeni duydum bir kaç kişiden çok beğendim konusunu sipariş verdim bakalım nasılmışBen de ilk kez duydum bi araştırayım canım
Ben de sipariş verdim denk gelirse birlikte okuyalımpawlover canım dediğin kitaba baktım biraz, konusu baya güzele benziyor okumaya değer bence ben de listeme not aldım
Ben sana yetişemem muhtemelen daha elimdeki kitap bitmedi ama sen bende önce okursan mutlaka düşüncelerini yaz ben de sipariş vereyimBen de sipariş verdim denk gelirse birlikte okuyalım
Ben de katılabilir miyim muhteşemsinizMerhaba arkadaşlar,
İlk önce topiğimizin adının anlamını paylaşmak istiyorum. İsim annemizMehfam çok teşekkür ederim
Eki Görüntüle 2731446
ÜYE 2021 OKUMA HEDEFİ BİTEN KİTAP SAYISI ŞU AN OKUNAN KİTAP C Calcifer 50Mehfam 75@H M 40@samdan 75@Less-is-More 30@inckin 25A Atesbocegi5 25Life light 60@Ozlemlerhayallar 30@mehlika nur 15@Ozlemesra 60@pariko 30minseo 25Margaret Hale 25@Alevaizm 60Eleadora 30
Bu topiğimizde ;
1. Sayfaya düzenli uğrayıp, hangi kitabı okuyor, hangi sayfadaysanız bildirim yapmalısınız
2. Tabloya girebilmek için 1 ay düzenli paylaşım yapmalısınız
3. Yıllık hedeflerinizi belirlemelisiniz
2. Aylık okumalarda ilk 3'e girenler ana sayfada paylaşılacaktır.
2. Aylık ortak okumalar yapılacaktır ( katılım mecburi değil)
3.Her ay bir yazar belirlenecek, istediğimiz kitabını okuyacağız ( katılım mecburi değil )
4.Okuduğumuz kitaplarla ilgili konuşarak fikir alış verişinde bulunacağız
5.Altını çizdiğimiz ve bizi etkileyen cümleleri, alıntılarımızı paylaşacağız inşallah
-----Bitirdiğiniz kitapları sayısıyla birlikte paylaşarak beni veMehfam etiketlerseniz listeye ekleyebilirim sizi----
-----------2021 yılı aylık yazar listesi için fikirlerinizi belirtirseniz listemizi oluştururuz---------
Gelmekten çekinmeyin. Kapımız kitap severlere sonuna kadar açık
2021 AYLIK ORTAK OKUMALAR
Ocak Ayı Ortak Okuma Fareler Ve İnsanlar - John Steinbeck Şubat Ayı Ortak Okuma Anna Karenina - Lev Tolstoy Mart Ayı Ortak Okuma Zemberekkuşu'nun Güncesi - Haruki Murakami
Okuduğum en iyi kitaplardan biriFareler ve insanların siparişini verdim hemen:)
Günde otuz kere okumasak iyi kitap aslında...
Ben maalesef kitap okurken dikkati dağılan bir sayfada 10 saat bekleyenlerdenimOkuduğum en iyi kitaplardan biri
hoşgeldiniz aramızaBen de katılabilir miyim muhteşemsiniz
o zaman sen okudğunda bize yorumlarsınBen de yeni duydum bir kaç kişiden çok beğendim konusunu sipariş verdim bakalım nasılmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?