• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben maalesef kitap okurken dikkati dağılan bir sayfada 10 saat bekleyenlerdenim :KK43: bu kulüp umarım bana iyi gelecek. Çok istiyorum okuma alışkanlığı kazanabilmek, üzülüyorum çünkü. Aynı şekilde herhangi bir şeyi de uzun süreli izleyemiyorum ilgimi çekmiyor. Ama aşmam gerek
Reading slump mi diyorlardı ? bununla ilgili sanırım egzersizler var bu durumu aşabilmek için, 10 dakika oku 20 dakika ara ver gibi (dakikaları tam hatırlayamıyorum). Bir de nefes egzersizleri vardı sanırım bir araştırmanızı öneririm.
Umarım aşarsınız bu durumu :KK200:

Ben maalesef kitap okurken dikkati dağılan bir sayfada 10 saat bekleyenlerdenim :KK43: bu kulüp umarım bana iyi gelecek. Çok istiyorum okuma alışkanlığı kazanabilmek, üzülüyorum çünkü. Aynı şekilde herhangi bir şeyi de uzun süreli izleyemiyorum ilgimi çekmiyor. Ama aşmam gerek
kitapları konuşimak insanda merak uyandırıyor ve bir zaman sonra o döngüyü kırıyorsun merak etme :)

oysa benim en sevdiğim şeydir bı kitabın başka insanda ne düşünceler uyandırdığı ne hissettiği. üşenmez beğendiğim film ve kitap hakkında olan tüm yorumlara bakmaya çalışırım. atladığım önemsemedigim ayrıntıların perde arkası, göndermeleri, metaforlari, çağrışımlari beni daha donanımlı yapar. ben böyle düşünüyorum.

yapmayana saygım var ama kitabı bir yazar yazar, her okur yeniden yazar diye bı laf vardır:KK66:
aramıza düzensiz de olsa hoşgeldin
Aynı film ve kıtap hakkında konusmak hobilerim arasında benımde.

Bende senı gordugum cok sevındım lesscıgım, nasılsın? Ne var ne yok? Bu topikte senı gorecegımı bılıyordum❤️❤️
Iyiyim canim sen nasilsin? Yogunum, canli dersler, cocuklar vs.
Guzel bir topik oldu. Bu sayede daha da ozen gosteriyorum her gun okumaya 😍

Iyiyim canim sen nasilsin? Yogunum, canli dersler, cocuklar vs.
Guzel bir topik oldu. Bu sayede daha da ozen gosteriyorum her gun okumaya 😍
Ben Annemlerdeyim suan, okuma yonunden katılamayacağım bu ara malesef ama okuduklarım hakkında seve seve konusuruz.
Annem covıd pozitifti biliyorsun sonra ıyılestı akabinde kalbinde sorun cıktı.
Bu hafta anjiyo olacak ve stent takılacak buyuk ihtimalle. Oyuzden yanlarındayım. Buna da sukur Allah dermansız dert vermesin diyorum. Iyı olmana cok sevındım, cocukları benım ıcın öp❤️

Ben Annemlerdeyim suan, okuma yonunden katılamayacağım bu ara malesef ama okuduklarım hakkında seve seve konusuruz.
Annem covıd pozitifti biliyorsun sonra ıyılestı akabinde kalbinde sorun cıktı.
Bu hafta anjiyo olacak ve stent takılacak buyuk ihtimalle. Oyuzden yanlarındayım. Buna da sukur Allah dermansız dert vermesin diyorum. Iyı olmana cok sevındım, cocukları benım ıcın öp❤️
Cok cok gecmis olsun. Kisa surede atlatir umarim 🙏
Operim tabi ki. Biz de ailece gecirdik sanirim. Testler negatif cikti ama koku kaybi var hala. 🤷‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back