Kitap sever avıProfilindekileri yakalayıp getiriyorum
Bir arada olalım ne güzelKitap sever avı
Hoş geldinizMerhaba, bol okumalı mutlu haftalarınız olsun
Davete icabet etmek gerek
Yıllık hedefim 30 olsun o zaman, inşallah çok daha fazla okurum
Şu anda yeni başladığım "Uçurtma avcısı-Khaled Hosseini" okuyorum, şiddetle tavsiyedir
Hoş geldiniz
Khaled Hosseini 3 kitabını da okudum bence en etkileyicisi Uçurtma avcısı.
Belirleyelim canım. Seni kasmayacak derslerini aksatmayacak şekilde bir hedef belirleyelim mi?Calcimm senin de müsait oldugun bir zaman bana hedef belirleyelim dün aksilik çıktı kusura bakma
Hoş buldumHoş geldiniz
Khaled Hosseini 3 kitabını da okudum bence en etkileyicisi Uçurtma avcısı.
Kesinlikle öyle uzun zamandır aklımdaydı zaten okumak okuyunca geç kaldığımı anladım.
Tekrar tekrar okunulacak bir kitap ben 2 kere okudum bir lisede bir üniversitedeKesinlikle öyle uzun zamandır aklımdaydı zaten okumak okuyunca geç kaldığımı anladım.
Süper olurBelirleyelim canım. Seni kasmayacak derslerini aksatmayacak şekilde bir hedef belirleyelim mi?
Akşam şöyle bir bakayım bu ay için okuma planıma fotoğraf atarımKızlar okunacak kitap listesi yapan var mı? Ben okuyacağım kitapları listelemeye başladım, listesi olan varsa paylaşım yapalım fikir alışverişi olsun
günaydın. Aynı kitabı kaç kere okudunGunaydin, ben de oglana kitap okudumkahve iciyorum su an.
Ayda kaç kitap okuyabilirsin mesela ?Süper olur
1 yasinda, yeni yeni dikkat suresi artiyor. Kitap okumak da degil bizimki möölemek, miyavlamak, havlamakgünaydın. Aynı kitabı kaç kere okudun
2 ya da 3Ayda kaç kitap okuyabilirsin mesela ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?