- 21 Nisan 2018
- 8.130
- 30.222
- 548
- 36
Hangi kitap o calci?Bence okumalısın inançlar üzerinden yönlendirme ile neler yaptırılıyor insanlara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi kitap o calci?Bence okumalısın inançlar üzerinden yönlendirme ile neler yaptırılıyor insanlara
CanımsınızAA pawım gelmiş hoşgelmiş. Sana her zaman yerimiz var tabiki
60 sayfa bile çok iyi bence bulunduğun durumdaBugun 60 sayfa ancak okudum, esim hasta, surekli degisik yemek ve dengeli besin olusturma dusuncesi ile yemek yapmak benim icin zoelasti, e bir de 13 aylik oglum var Yetisemiyorum ve kitabi da bir an once bitireyim istiyorum.
Zaten cennete gidiceksiniz diye kandiriyordu topluluk tu.Bence okumalısın inançlar üzerinden yönlendirme ile neler yaptırılıyor insanlara
Elindekini bırak beraber okuyalım zaten hemen biter sonra da üzerinde konuşuruzAa ona ben de başlamak istiyorum aslında sizle mi başlasam
Okumadıysan okumalısın canım alamut uZaten cennete gidiceksiniz diye kandiriyordu topluluk tu.
Ama zaten gerçek olmayan inanış.
Kafkayimi okuyorsunuzElindekini bırak beraber okuyalım zaten hemen biter sonra da üzerinde konuşuruz
Ve inanıyorlardı. Ama kendinde olmuyorlardı kiZaten cennete gidiceksiniz diye kandiriyordu topluluk tu.
Ama zaten gerçek olmayan inanış.
Sporumu yaptiktan sonra baslamayi dusunuyorumOlur okuyalım başlayalım mı?
Yok canım geçen YouTube belgeleseline baktım 1 hafta önce kitabını da gördüm. Okumadım amaOkumadıysan okumalısın canım alamut u
Tamam sen bana yetişirsin her türlüSporumu yaptiktan sonra baslamayi dusunuyorum
Aynen öyle yapayım başlıyım o zaman bu akşamElindekini bırak beraber okuyalım zaten hemen biter sonra da üzerinde konuşuruz
Bugün okudum bilsem sizle.okurdumEvet dönüşümü okuyalım diyoruz
Çok geçmiş olsunMesela esim pozitif. Ailesi denpozitif.
ben negatifim. Ama o siralsrda cok agrilarim ve yorgunlugum vardi.
Bana da cok ilginc geliyor.
6. gun bitiyor bugun karantinada.
Al al. Bir de Germinal'i okumadıysan onu da tavsiye ederimBunu ben de listeme aliyorum
Fedailerin Kalesi Alamut - Vladimir bartolHangi kitap o calci?