- 22 Ağustos 2015
- 29.622
- 1
- 86.376
- 598
Yinemi okuyorsun.Okudum çok güzeldi tavsiye ederim diye yorumlarmışım
Yok guzelmi çirkinmi göreceli birşey tabi illaki birşey hissettirir diye düşünüyorum sonunu merak edip okuyorsun sonuçta hepsini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yinemi okuyorsun.Okudum çok güzeldi tavsiye ederim diye yorumlarmışım
Geçmiş olsun en kısa zamanda atlatirsiniz inşallah bakım konusu zor oluyor gerçektenMesela esim pozitif. Ailesi denpozitif.
ben negatifim. Ama o siralsrda cok agrilarim ve yorgunlugum vardi.
Bana da cok ilginc geliyor.
6. gun bitiyor bugun karantinada.
Teşekkür ettim canım ama aşık atamam ki sizinletakip ederimLeyl-i-fer sende gelsene
Rica ederim. Olur mu öyle şey. Sende seviyorsun okumayı. Bizle daha da çoğaltırsın. Hadi hedef belirle sende. İstersen ilk sayfayı incele biTeşekkür ettim canım ama aşık atamam ki sizinletakip ederim
Bazı kitapların sonu belli olmuyor ama. Aaa bitti mi diyorsun. O zaman sevmiyorum o kitabıYinemi okuyorsun.
Yok guzelmi çirkinmi göreceli birşey tabi illaki birşey hissettirir diye düşünüyorum sonunu merak edip okuyorsun sonuçta hepsini
Olsun gelin muhabbet ederiz. Sohbetimiz olsun zamanla okuma da olurTeşekkür ettim canım ama aşık atamam ki sizinletakip ederim
Bazen anlamsızca bitebilir bazı şeylerBazı kitapların sonu belli olmuyor ama. Aaa bitti mi diyorsun. O zaman sevmiyorum o kitabı
İlk önce oraya baktım zatenbenden olmaz.2-3 kitabı aynı anda atlaya atlaya okuyan, sonrda hatırlamayandan hayır gelmez,sohbetinizi okurumRica ederim. Olur mu öyle şey. Sende seviyorsun okumayı. Bizle daha da çoğaltırsın. Hadi hedef belirle sende. İstersen ilk sayfayı incele bi
Bazı kitapların sonu belli olmuyor ama. Aaa bitti mi diyorsun. O zaman sevmiyorum o kitabı
Bakarım bi incelerim kitaplarıı yeni bi kitaba başladım epey kalın onu bitireyim de inşallah
Ondan sonra bir hafda düşün dur sonunuBazen anlamsızca bitebilir bazı şeyler
55 sayfalık kitab illaki sana bunu dedirtir
Cins misin?ben öyle kitapları daha çok severim ya:)
Oku da sonra konuşuruz smdi bişey demek istemiyorumOndan sonra bir hafda düşün dur sonunu
Amaç bu sanırım düşündürmek
Sevenleri buluşturan topikpawisko yine bir topik yine bir aradayız
Ondan sonra bir hafda düşün dur sonunu
Amaç bu sanırım düşündürmek
Cins misin?
Sana bağlıYarına biter artık
VAR a gidiyoruz. Mehfam arkadaş 2021 başladım diyor. Kabul edecek miyiz ?Sana bağlı
Bende elveda gulsariyi bitireyim de alamuta geçeyim olmassa. Bu arada ben hedefime başladım başganim
Yaaa tamam öbür sene kısmetse diğer aralığa kadar bana 1 sene dolsun sonra az işlerim olabilir şimdiden cozutayimVAR a gidiyoruz. Mehfam arkadaş 2021 başladım diyor. Kabul edecek miyiz ?