Ablam covid oldu yazmıştı da o yüzden
Yaaa. Umarim kolay atlatir.Ablam covid oldu yazmıştı da o yüzden
Benim de bazen elim gidiyor sonra geri bırakıyorum 2021 de okurum umarım. Aynı şeyi bir de yüzyıllık yalnızlıkta yaşıyorumBen de baslayamadim daha. Irkcilikla ilgiliymis. Çok etkilenirim diye korkuyorum
Ama hatalı cikabiliyormuş, geçmiş olsun sizede inşallah kolay atlatır herkesYaaa. Umarim kolay atlatir.
Biz de ailecek vucut agrisi, bas agrisi, koku kaybi vs yasadik ama testler negatif ciktihala tam koku alamıyoruz, aldigim kokular da kötü geliyor. Testler hatali cikti diye dusunuyorum.
Allah herkese acil sifa versin, tez zaman da kurtulalim su illetten.
Ben bazi kitapları yarim biraktim asiri etkilendigim icin. Ucurtma avcisini bitiremedim mesela. Bunda da aynisi olmaz umarimBenim de bazen elim gidiyor sonra geri bırakıyorum 2021 de okurum umarım. Aynı şeyi bir de yüzyıllık yalnızlıkta yaşıyorum
Size de çok geçmiş olsun. Önce negatif sonra pozitif çıkabiliyormuş test.Yaaa. Umarim kolay atlatir.
Biz de ailecek vucut agrisi, bas agrisi, koku kaybi vs yasadik ama testler negatif ciktihala tam koku alamıyoruz, aldigim kokular da kötü geliyor. Testler hatali cikti diye dusunuyorum.
Allah herkese acil sifa versin, tez zaman da kurtulalim su illetten.
Esim ucuncu kez test verdi. Bugun cikacakmis. Bakalim ne cikacakSize de çok geçmiş olsun. Önce negatif sonra pozitif çıkabiliyormuş test.
Bende mahvolmuştum o kitapta. insan olmaktan utanıyorum bazen.Ben bazi kitapları yarim biraktim asiri etkilendigim icin. Ucurtma avcisini bitiremedim mesela. Bunda da aynisi olmaz umarim
Ne kadar ilginc.. peki flim filan çekildim? Ciğerlere filan bakildimi.herhangi birinizin belki orda birşey cikarEsim ucuncu kez test verdi. Bugun cikacakmis. Bakalim ne cikacak
Fransız Kafka dönüşümü okuyup bitirdim bugün değişik değişik duygulara kapıldım meraktan bitirdim sırf sonu ne olcak diye..Bende mahvolmuştum o kitapta. insan olmaktan utanıyorum bazen.
Sesli kitap olarak dinlemiştim dönüşümü tabi yarısında uyuyakalmıştımFransız Kafka dönüşümü okuyup bitirdim bugün değişik değişik duygulara kapıldım meraktan bitirdim sırf sonu ne olcak diye..
İçim kıyıldı.. sanki hapis oldu istemedigi bir yaşama ve öldü.. ben eski haline gelip yapmadiklarini yapıp kendi için yaşamasını bekledimSesli kitap olarak dinlemiştim dönüşümü tabi yarısında uyuyakalmıştımsonunu bilmiyorum hala. En kısa zamanda okumayı planlıyorum
Esim cekildi, birsey cikmadi. Neden koku alamadigimizi anlamadikNe kadar ilginc.. peki flim filan çekildim? Ciğerlere filan bakildimi.herhangi birinizin belki orda birşey cikar
Allah Allah ne değişik..Esim cekildi, birsey cikmadi. Neden koku alamadigimizi anlamadik
Korona canım
Allah razı olsun kızlar. Bütün hastalara acil şifalar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?