Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
okadar akıcı bır kıtap kı. hıc sıkılmadan okunuyır zaten ben yasar kemalın tum eserlerini seviyorum

Çok kitap okurum içim de gidiyor o seriye ama bi türlü alıp okumadım. Elimde 10 un üstünde kitap var okunmayı bekleyen. Vereceğim ilk siparişte kesinlikle artık alacağım serinin hepsini ve okuyacağım
Okudum. Kesinlikle okumalısınız. Bu kitabı okuyunca neden bu kadar geç kalmışım diyeceksiniz. Okurken dikkat etmeniz gereken sadece peş peşe okumayın. O zaman sıkabilir

Şimdi bir kitap daha ekliyorum kinyas ve kayrayi okumaya baslicam birazdan.
Zihni açtı doymuyordu
Onu da okudum. Çok ağır bir kitap kinyas ve Kayra. Okurken zorlanmıştım. Genel olarak Hakan Günday 'ın kitaplarının dili ağır. Okuduktan sonra iyi ki okumuşum dedim ama

İnce memed kendi olamaz

Okudum. Kesinlikle okumalısınız. Bu kitabı okuyunca neden bu kadar geç kalmışım diyeceksiniz. Okurken dikkat etmeniz gereken sadece peş peşe okumayın. O zaman sıkabilir
Peş peşe okumalıyım diyip hep erteliyordum o zaman dedğinizi yapayım araya başka kitaplar sıkıştırarak okuyum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…