okadar akıcı bır kıtap kı. hıc sıkılmadan okunuyır zaten ben yasar kemalın tum eserlerini seviyorumBen de seri kitapları okumayı pek sevmediğim için okumamıştım şuan 1 i okuyorum. Betimlemeler çok gerçekçi . Bazen diyorum acaba burdaki ince memed yaşar kemalin kendisi mi diye. Çünkü o kadar ince detaylar veriyo ki. Ne yalan söyleyeyim ben bu kitaptan bu kadarını beklemiyordum. Resmen içimde gidip oraları görme isteği uyandırdı. kitabı gidip adanada okumak imkanım olsa hiç durmazdim.
Şubatta anna karenina ya rağmen okuyabilir miyiz
Hayırlı akşamlar.
Onu nasıl okuyacaksınız ya bin sayfa nedirŞubatta anna karenina ya rağmen okuyabilir miyiz
Hayırlı akşamlar. canım
Okudum. Kesinlikle okumalısınız. Bu kitabı okuyunca neden bu kadar geç kalmışım diyeceksiniz. Okurken dikkat etmeniz gereken sadece peş peşe okumayın. O zaman sıkabilirÇok kitap okurum içim de gidiyor o seriye ama bi türlü alıp okumadım. Elimde 10 un üstünde kitap var okunmayı bekleyen. Vereceğim ilk siparişte kesinlikle artık alacağım serinin hepsini ve okuyacağım
Onu da okudum. Çok ağır bir kitap kinyas ve Kayra. Okurken zorlanmıştım. Genel olarak Hakan Günday 'ın kitaplarının dili ağır. Okuduktan sonra iyi ki okumuşum dedim amaŞimdi bir kitap daha ekliyorum kinyas ve kayrayi okumaya baslicam birazdan.
Zihni açtı doymuyordu
İnce memed kendi olamazBen de seri kitapları okumayı pek sevmediğim için okumamıştım şuan 1 i okuyorum. Betimlemeler çok gerçekçi . Bazen diyorum acaba burdaki ince memed yaşar kemalin kendisi mi diye. Çünkü o kadar ince detaylar veriyo ki. Ne yalan söyleyeyim ben bu kitaptan bu kadarını beklemiyordum. Resmen içimde gidip oraları görme isteği uyandırdı. kitabı gidip adanada okumak imkanım olsa hiç durmazdim.
Bende pazartesi başlarımORTAK OKUMA ALARMI
KÖRLÜK'ü okumaya başlıyoruz.
H M
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Life light
UcanSupurge
Alp_BuRc
böyle dersin sonra ilk sen bitirirsinÇok sıkılırım
Evet çünkü okadar zaman bekleyememböyle dersin sonra ilk sen bitirirsin
Evet çünkü okadar zaman bekleyemem
Okuyacağım en kısa süredecok guzel kesınlıkle hepsını okuyun
Peş peşe okumalıyım diyip hep erteliyordumOkudum. Kesinlikle okumalısınız. Bu kitabı okuyunca neden bu kadar geç kalmışım diyeceksiniz. Okurken dikkat etmeniz gereken sadece peş peşe okumayın. O zaman sıkabilir
zaman kaybı olmadan. baska zaman degerlıOkuyacağım en kısa sürede
Evet başlıcam sipariş verip. Artık okunmalızaman kaybı olmadan. baska zaman degerlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?