Dur bakiyim.Acaba yanlış mı indirdim. Ben de emin değilim canım
Jose nin mi? 289 sayfa diyorAcaba yanlış mı indirdim. Ben de emin değilim canım
Benim 331 sayfa canım kitapBen de Körlük kitabını indirdim. 133 sayfa. Sanırım doğru kitaptır
Benim 331 sayfa canım kitap
Evet o pdf sayfası öyleymiş, doğru kitap canım. Kitap düzeni gibi değil o yüzden aklım karıştı.Jose nin mi? 289 sayfa diyor
Himm PDF olarak mı indirdin. Ozaman farklı olabilir tabi bende mi okusam acaba şuan kitab düşünüyorum.Evet o pdf sayfası öyleymiş, doğru kitap canım. Kitap düzeni gibi değil o yüzden aklım karıştı.
Körlük beraber okuyalım mı?Ben de Körlük kitabını indirdim. 133 sayfa. Sanırım doğru kitaptır
Var var geliyormuş bursadaymis
Ben de ben deeKörlük beraber okuyalım mı?
Yaaa çok sevindim. Benim aynı duruyor. Bugün yine yazdım müşteri hizmetlerine. Bıkmadan, hemde 3 kez. Sevkiyata hazırlanıyor 3 Ocak teslimat gözüküyor dediler. Bende dedim 3 Ocak yarın. Çıkmayan kargo nasıl teslim edilecek? Merak etmeyin, ulaşacak dediler. Peki ben İkna oldum muVar var geliyormuş bursadaymis
Korkunun ecele faydası yok devamke
Ben de merak ediyorum onuKitap okuma gözlüğü alıp memnun kalan oldu mu arkadaşlar veya türevlerinden kullanan.
Sil baştan ı yıllar önce okumuştum. Keyifli bir kitaptı. Sineklerin Tanrısı beraber okuduk ve çok sevdikç keyifli okumalar"" Sen ve ben, Arujna, pek çok hayat yaşadık.
Ben hepsini hatırlıyorum. Sen hatırlamıyorsun. ""
Merhaba kızlar.. Sil baştan kitabı bitti. Çok keyifliydi okuması. Kalp krizi geçirip ölen bir adamın üniversite çağından tekrar uyanıp yaşamasını anlatıyor. Ve bu döngü sürekli devam ediyor. Tekrar tekrar yaşayıp ölüyor. Her seferinde farklı bir yol seçiyor. Ben çok keyif aldım okurken. Çarpıcı cümleleri olan, hayat dersi alabileceğiniz bi kitap değil ama hoş zaman geçirmek için güzel ve akıcı bir kitap.
Bu arada sineklerin tanrısına başladım dün 2 bölüm okudum. Beni biraz etkileyecek gibi geldi. Masumiyet müzesi güzel devam ediyor yarıladım kitabı ama okuması biraz daha ağır. Yavaş ilerleyebiliyorum.
İyi okumalar hepinize
TebriklerSinan akyüz. (MEYRA bır bosna hikayesi ) 621 Sayfalık bıttı..
Öfff durun ya daha okumadım benSonunda fareler ve insanlar bitti. Keşke sonu öyle bitmeseydi üzüldüm
Yaa çok üzüldğm gitmenekızlar üzülerek gruptan çıkmak istiyorum. maalesef günlerce okuyamadığım okusam da birkaç sayfayı geçmediğim zamanlar oluyor ve bu durum hoşuma gitmese de başka şansım olmuyor. okumasam içim rahat değil okusam fırsatım yok. maalesef çıkmak durumundayım ☹
Dört kitabı okuyunca Çukurova da gezinmediğinizcyer kalmayacak. Keyifli okumalarİnce memed 1 den;
" İnce memed kendini ilk defa insandan saydı"
Gerçekten daha ilk 100 sayfayı yeni devirdim ama ilk 10 sayfasını bile okuyunca anladım neden 39 dile çevrildiğini neden bunca ödülü aldığını.
Tolstoy itiraflarim daha çok felsefî bi kitap kendi varlığını sorguluyo ve buna cevap arıyo. Kitap henüz bitmedi . Tolstoy romanları kadar akıcı değil ama yine de onu tanımama ve yazdıklarının zihnimde daha iyi yerlestirmeme yardımcı olacak bi kitap.
Tamam o zaman berber başlayalım. Şimdi fareler ve insanları okuyayım peşinden başlıyorumBen de ben dee:) Uzun zamandır listemde ama bi türlü sıra gelmemişti.
Hazırlama gözüküyorsa öyledir telefonda niye farklı demişler kiYaaa çok sevindim. Benim aynı duruyor. Bugün yine yazdım müşteri hizmetlerine. Bıkmadan, hemde 3 kez. Sevkiyata hazırlanıyor 3 Ocak teslimat gözüküyor dediler. Bende dedim 3 Ocak yarın. Çıkmayan kargo nasıl teslim edilecek? Merak etmeyin, ulaşacak dediler. Peki ben İkna oldum mu
Benim de 2 yarım kitabım var birini bitireyim başlayalım:)Tamam o zaman berber başlayalım. Şimdi fareler ve insanları okuyayım peşinden başlıyorum
Yarın tam 1 hafta dolacak sipariş vereliHazırlama gözüküyorsa öyledir telefonda niye farklı demişler ki
1 hafta doldumu kaç gün arası diyor
Gecikmisler epey ya sarkicak demekki.. bigun daha bekle olmassa bı bak bakslim. Sen kaç tane sipariş verdinYarın tam 1 hafta dolacak sipariş vereli
Yarın bakayım duruma göre iptal edeyim diye düşündümGecikmisler epey ya sarkicak demekki.. bigun daha bekle olmassa bı bak bakslim. Sen kaç tane sipariş verdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?