Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnce memed 1 den;
" İnce memed kendini ilk defa insandan saydı"
Gerçekten daha ilk 100 sayfayı yeni devirdim ama ilk 10 sayfasını bile okuyunca anladım neden 39 dile çevrildiğini neden bunca ödülü aldığını.

Tolstoy itiraflarim daha çok felsefî bi kitap kendi varlığını sorguluyo ve buna cevap arıyo. Kitap henüz bitmedi . Tolstoy romanları kadar akıcı değil ama yine de onu tanımama ve yazdıklarının zihnimde daha iyi yerlestirmeme yardımcı olacak bi kitap.

Var var geliyormuş bursadaymis
Yaaa çok sevindim. Benim aynı duruyor. Bugün yine yazdım müşteri hizmetlerine. Bıkmadan, hemde 3 kez. Sevkiyata hazırlanıyor 3 Ocak teslimat gözüküyor dediler. Bende dedim 3 Ocak yarın. Çıkmayan kargo nasıl teslim edilecek? Merak etmeyin, ulaşacak dediler. Peki ben İkna oldum mu

Korkunun ecele faydası yok devamke
Kitap okuma gözlüğü alıp memnun kalan oldu mu arkadaşlar veya türevlerinden kullanan.
Ben de merak ediyorum onu
Sil baştan ı yıllar önce okumuştum. Keyifli bir kitaptı. Sineklerin Tanrısı beraber okuduk ve çok sevdikç keyifli okumalar
Sinan akyüz. (MEYRA bır bosna hikayesi ) 621 Sayfalık bıttı..
Tebrikler
Sonunda fareler ve insanlar bitti. Keşke sonu öyle bitmeseydi üzüldüm
Öfff durun ya daha okumadım ben
Yaa çok üzüldğm gitmene kendini toparladığında mutlaka gel
Dört kitabı okuyunca Çukurova da gezinmediğinizcyer kalmayacak. Keyifli okumalar

Hazırlama gözüküyorsa öyledir telefonda niye farklı demişler ki
1 hafta doldumu kaç gün arası diyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…