- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.633
- 548
- 40
okuduğum en en mükemmel kitaplardan biri. hatta 2 kere okudum. altını çizdiğim tonlarca cümlesi var.. eminim çok keyif alacaksınız..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen bir ile başlarsın bir bakmışın 5 olmuşbu yıl kendime söz verdim her ay bir kitap okuyacağım. aslında az bir sayı ama senin başlık beni baya gaza getirdi. :) 2020de çok az okuyabildim.
Keyifli okumalar
Çıkarmadım canım, benim iki canavar (kedilerim) bir yere mi attılar neTeşekkür ederim canım
Ev dışında bir yere çıkarmadıysan bulursun canım
Daha verdiğim siparişleri bekliyorum ordan artık sonra ki inditimlere kısmetDUYURU
Sonra duymadım demeyin. BKM de Murat Menteş kitaplarında %50 indirim var
Mehfam
H M
@samdan
@Less-is-More
@Kitapkurdu60
@Atesbocegi5
Life light
@Ozlemlerhayallar
@mehlika nur
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Mary Shelley
@Night owl
@succulentaski
@_Gulnihal_
@pawlover
@WOMAN
turuncukedininannesi
@kukrim27
@Uyuzhanim
@Esila09
@leblebici
S sognatore
UcanSupurge
@yet07
@Polo33
@Ysf42
Bi arkadaşım okumamı telkin etmişti o kitabı bana Sıkıntılı zamanımda kendisi getirdi hatta kitabıEv yapımı sihirli değnek / Şermin Yaşar a başladım .
Ferrarisini satan bilgeyi bitirdim.
Hangisini okudun?Bi arkadaşım okumamı telkin etmişti o kitabı bana Sıkıntılı zamanımda kendisi getirdi hatta kitabıhatıralarım depreşti Özlem’e selam olsun
Ev yapımı sihirli değnek ve başlarım şimdi anneliğe kitaplarını okudum canımHangisini okudun?
Ben sihirli değneği sevdim.. kendine getiren bı kitab telkinler güzel aralara skstirilmis bilgiler heleki bitiririm bile zevkli geldi bana okuması.
Anladım bende karşıma çıktı tesadüf bakiyim dedim yarısına geldimEv yapımı sihirli değnek ve başlarım şimdi anneliğe kitaplarını okudum canım
Eğlenceli idi hemen bitmişti 4-5 yıl önce okumuştum galibaAnladım bende karşıma çıktı tesadüf bakiyim dedim yarısına geldim![]()
Yorumunuzu heyecanla bekliyorum, aşırı merak ettiğim bir kitap.
Yoksa sensiz mi başlamışşşşşşş
Öyle dedik mizikcilik yaptıYoksa sensiz mi başlamışşşşşşş![]()
Ben seneler önce okudumÖyle dedik mizikcilik yaptı
Bizde senle başlayalım![]()
Dur sen ağlama şimdi zatenBen seneler önce okudumçok ağladım birde şimdi hayatta okuyamam.
![]()