• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben önce yarım kalmış kitaplarımı bitirmek istiyorum aklım onlarda kalıyor ama fareler ve insanları sizinle okumak da istiyorum 😬
Benim de yarım kalan bir kitabım var ısrarla ona devam etmeye çalıştıkça verim alamıyorum, iki sayfa okuyup bırakıyorum🙈 Fareler ve İnsanlar’ı okuduktan sonra devam etmeye karar verdim😄

Benim de yarım kalan bir kitabım var ısrarla ona devam etmeye çalıştıkça verim alamıyorum, iki sayfa okuyup bırakıyorum🙈 Fareler ve İnsanlar’ı okuduktan sonra devam etmeye karar verdim😄
Aslında yarım kalanlar da güzel kitaplar körlük yarılamıştım oysa niye bıraktıysam ve az kaldı sineklerin tanrısı bitecek bi de erik ağacı vardı 🙈 üç yarım kitabım var dün bi de od’un iki bölümünü okudum 🙈oy ben ne edem nasıl edem

Aslında yarım kalanlar da güzel kitaplar körlük yarılamıştım oysa niye bıraktıysam ve az kaldı sineklerin tanrısı bitecek bi de erik ağacı vardı 🙈 üç yarım kitabım var dün bi de od’un iki bölümünü okudum 🙈oy ben ne edem nasıl edem
Ya niye boyle karistirdin sen 😁

Aynı anda bu kadar kitabı okuyamazdım sanırım :KK48: Bence hepsini en az iki haftada bitirirsin, bildiğim kadarıyla hepsi sürükleyici 😍

Galiba aç gözlüyüm 🤣 önce şu yarımları bitireyim kafam temiz tek kitap devam edeyim diyorum ya şimdi siz bi kitaptan bahsediyorsunuz merak ediyorum hemen okumak istiyorum 🙈
O merak etme bende de var ama ben cok nadir birden fazla kitabi ayni anda okurum. Senin gibi yapsam kafam çorba olur kesin 😁

Ocak okumalarım bunlar olacak ♥️

IMG_20210101_122313.webp

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X