- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.233
- 698
Ooo murakami çok severimMurakami'nin bu kitabına daha once baslamis miydim hatirlamiyorum. Okuyunca anlarim artik
Eki Görüntüle 2751636

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo murakami çok severimMurakami'nin bu kitabına daha once baslamis miydim hatirlamiyorum. Okuyunca anlarim artik
Eki Görüntüle 2751636
Hic yakistiramadimBen yarın okuyacağım![]()
Koltukları yıkattım . Biraz evi toparlayayım ki 2 gün rahat ederim dedimHic yakistiramadim![]()
Tamam tamam gecerli bahanelerin varmisKoltukları yıkattım . Biraz evi toparlayayım ki 2 gün rahat ederim dedim![]()
Süper yavrum. Keyifli okumalar olsun
Teşekkür ederim canımDUYURU
Sonra duymadım demeyin. BKM de Murat Menteş kitaplarında %50 indirim var
Mehfam
H M
@samdan
Less-is-More
Kitapkurdu60
A Atesbocegi5
Life light
Alp_BuRc
M mehlika nur
WunderLost
Oriana
minseo
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
@Mary Shelley
Night owl
succulentaski
@_Gulnihal_
pawlover
WOMAN
turuncukedininannesi
@kukrim27
Uyuzhanim
E Esila09
@leblebici
S sognatore
UcanSupurge
yet07
Polo33
K Kitapkontesi
Ev dışında bir yere çıkarmadıysan bulursun canımKızlar, hepinize mutlu günler diliyorum. Sene sonunda başladığım kitabım hala bitmedi elimde onu en kısa zamanda bitireceğim. Ancak, Fareler ve İnsanlar kitabını bir türlü bulamıyorum. Konuşmuştuk hatırlıyorsunuzdur, kitap babamın kütüphanesinden onun gençliğinden. Kitabı aldım bir yere koydum bulamıyorum, çıldıracağım. Yeni almak sorun değil ama o kitabı kaybettiysem üzülürüm. Bana şans dileyin bulayım kitabı![]()
Keyifli okumalar
Süper yavrum. Keyifli okumalar olsun![]()