• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fareler ve insanlar bittiii C Calcifer
Ama sonu çok üzücü idi 😔
Herkes bitirince tahlil edelim şimdi bişey yazmayım.
Bende 20 sayfa okudum fareler ve insanlar dan. Bu hafta boyle iki kitabi beraber okuycam ikisi de cok akici. Yeni yila boyle iki guzel kitapla baslamak beni cok mutlu ve motive etti 💆‍♀️🤗

kendime yeni yıl hediyelerim
kitap en güzel armağan gerçekten

IMG_20201231_171930_260.webp

Kızlar, hepinize mutlu günler diliyorum. Sene sonunda başladığım kitabım hala bitmedi elimde onu en kısa zamanda bitireceğim. Ancak, Fareler ve İnsanlar kitabını bir türlü bulamıyorum. Konuşmuştuk hatırlıyorsunuzdur, kitap babamın kütüphanesinden onun gençliğinden. Kitabı aldım bir yere koydum bulamıyorum, çıldıracağım. Yeni almak sorun değil ama o kitabı kaybettiysem üzülürüm. Bana şans dileyin bulayım kitabı 🍀🧚‍♀️💚

Teşekkür ederim canım 🥰
Kızlar, hepinize mutlu günler diliyorum. Sene sonunda başladığım kitabım hala bitmedi elimde onu en kısa zamanda bitireceğim. Ancak, Fareler ve İnsanlar kitabını bir türlü bulamıyorum. Konuşmuştuk hatırlıyorsunuzdur, kitap babamın kütüphanesinden onun gençliğinden. Kitabı aldım bir yere koydum bulamıyorum, çıldıracağım. Yeni almak sorun değil ama o kitabı kaybettiysem üzülürüm. Bana şans dileyin bulayım kitabı 🍀🧚‍♀️💚
Ev dışında bir yere çıkarmadıysan bulursun canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X