Doğum günün kutlu olsun canımmİyiyim şükür canım. Annemde idim, 9 da geldik eve. Eltim gelmiş, hediye almış bana doğum günüm için. Az önce gittiler. Öyle mutlu oldum
Teşekkür ederimDo
Doğum günün kutlu olsun canımm
Sevdiklerinle hayırlı senelerin olsun niceİyiyim şükür canım. Annemde idim, 9 da geldik eve. Eltim gelmiş, hediye almış bana doğum günüm için. Az önce gittiler. Öyle mutlu oldum
Doğum günün kutlu olsun canım ailenle birlikte nice mutlu sağlıklı senelere inşAllahİyiyim şükür canım. Annemde idim, 9 da geldik eve. Eltim gelmiş, hediye almış bana doğum günüm için. Az önce gittiler. Öyle mutlu oldum
Nice mutlu sağlkıklı yaşların olsunAslında 1 ocak doğum günüm canım. Bu gece doğacam 2.30da
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim canım. NasılsınNice mutlu sağlkıklı yaşların olsun
Teşekkür ederim canım. Amin inşaAllahGünaydın kızlar
Doğum günün kutlu olsun canım ailenle birlikte nice mutlu sağlıklı senelere inşAllah
Teşekkür ederim, Amin inşaAllahSevdiklerinle hayırlı senelerin olsun nice
İyiyim canım bir yaramazlık yok şimdilikTeşekkür ederim canım. Nasılsın
Aynen canım ben de lisede okumuştum ama şu an hatırlamıyorum desem yeridir 15 yıl olmuş galibaGünaydınFareler ve İnsanlar’ı yıllar önce çok severek okumuştum. Şu an neredeyse hiç hatırlamıyorum, o yüzden çok mutluyum tekrar zevkle okuyabileceğim için Bol okumalı, hedeflerimize ulaşabildiğimiz bir yıl olmasını diliyorum Eki Görüntüle 2751574
Ne güzel sen de keyifle okuyabileceksin :’) Ocak ayı için çok güzel bir başlangıç olduAynen canım ben de lisede okumuştum ama şu an hatırlamıyorum desem yeridir 15 yıl olmuş galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?