- 29 Temmuz 2017
- 24.375
- 124.939
- 598
- 36
Ben önce yarım kalmış kitaplarımı bitirmek istiyorum aklım onlarda kalıyor ama fareler ve insanları sizinle okumak da istiyorumNe güzel sen de keyifle okuyabileceksin :’) Ocak ayı için çok güzel bir başlangıç oldu
Benim de yarım kalan bir kitabım var ısrarla ona devam etmeye çalıştıkça verim alamıyorum, iki sayfa okuyup bırakıyorumBen önce yarım kalmış kitaplarımı bitirmek istiyorum aklım onlarda kalıyor ama fareler ve insanları sizinle okumak da istiyorum
Tünaydınlar hepinizeGünaydınn Kitap Dostları
C Calcifer
@H M
@samdan
Less-is-More
pawlover
@Atesbocegi5
@Life light
@Ozlemlerhayallar
@mehlika nur
@WunderLost
Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Night owl
Eleadora
Stevya
@succulentaski
@_Gulnihal_
@Kitapkurdu60
bir civciv annesi
@turuncukedininannesi
@Uyuzhanim
@kukrim27
E Esila09
WOMAN
@sognatore
@Ysf42
@yet07
@Polo33
Aslında yarım kalanlar da güzel kitaplar körlük yarılamıştım oysa niye bıraktıysam ve az kaldı sineklerin tanrısı bitecek bi de erik ağacı vardıBenim de yarım kalan bir kitabım var ısrarla ona devam etmeye çalıştıkça verim alamıyorum, iki sayfa okuyup bırakıyorumFareler ve İnsanlar’ı okuduktan sonra devam etmeye karar verdim
Ya niye boyle karistirdin senAslında yarım kalanlar da güzel kitaplar körlük yarılamıştım oysa niye bıraktıysam ve az kaldı sineklerin tanrısı bitecek bi de erik ağacı vardıüç yarım kitabım var dün bi de od’un iki bölümünü okudum oy ben ne edem nasıl edem
Aynı anda bu kadar kitabı okuyamazdım sanırımAslında yarım kalanlar da güzel kitaplar körlük yarılamıştım oysa niye bıraktıysam ve az kaldı sineklerin tanrısı bitecek bi de erik ağacı vardıüç yarım kitabım var dün bi de od’un iki bölümünü okudum oy ben ne edem nasıl edem
Galiba aç gözlüyümYa niye boyle karistirdin sen
Yarım oldukları için iki hafta yeter inşallahAynı anda bu kadar kitabı okuyamazdım sanırımBence hepsini en az iki haftada bitirirsin, bildiğim kadarıyla hepsi sürükleyici
O merak etme bende de var ama ben cok nadir birden fazla kitabi ayni anda okurum. Senin gibi yapsam kafam çorba olur kesinGaliba aç gözlüyümönce şu yarımları bitireyim kafam temiz tek kitap devam edeyim diyorum ya şimdi siz bi kitaptan bahsediyorsunuz merak ediyorum hemen okumak istiyorum
Benim de oldu zatenO merak etme bende de var ama ben cok nadir birden fazla kitabi ayni anda okurum. Senin gibi yapsam kafam çorba olur kesin
Amin inşaAllah. Teşekkür ederim canımmmGünaydınlar
Mehfam doğum günün kutlu olsun. Bu yaşın istedğin her şeyin olduğu bir yıl olur inşallah
Bak kiskandim simdi ben de bir foto atayim bariOcak okumalarım bunlar olacak
Eki Görüntüle 2751626
Gunaydin, mutlu seneler herkeseGünaydınn Kitap Dostları
C Calcifer
@H M
@samdan
Less-is-More
pawlover
@Atesbocegi5
@Life light
@Ozlemlerhayallar
@mehlika nur
@WunderLost
Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Night owl
Eleadora
Stevya
@succulentaski
@_Gulnihal_
@Kitapkurdu60
bir civciv annesi
@turuncukedininannesi
@Uyuzhanim
@kukrim27
E Esila09
WOMAN
@sognatore
@Ysf42
@yet07
@Polo33
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?