Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben önce yarım kalmış kitaplarımı bitirmek istiyorum aklım onlarda kalıyor ama fareler ve insanları sizinle okumak da istiyorum
Benim de yarım kalan bir kitabım var ısrarla ona devam etmeye çalıştıkça verim alamıyorum, iki sayfa okuyup bırakıyorum Fareler ve İnsanlar’ı okuduktan sonra devam etmeye karar verdim

Benim de yarım kalan bir kitabım var ısrarla ona devam etmeye çalıştıkça verim alamıyorum, iki sayfa okuyup bırakıyorum Fareler ve İnsanlar’ı okuduktan sonra devam etmeye karar verdim
Aslında yarım kalanlar da güzel kitaplar körlük yarılamıştım oysa niye bıraktıysam ve az kaldı sineklerin tanrısı bitecek bi de erik ağacı vardı üç yarım kitabım var dün bi de od’un iki bölümünü okudum oy ben ne edem nasıl edem

Ya niye boyle karistirdin sen

Aynı anda bu kadar kitabı okuyamazdım sanırım Bence hepsini en az iki haftada bitirirsin, bildiğim kadarıyla hepsi sürükleyici

Galiba aç gözlüyüm önce şu yarımları bitireyim kafam temiz tek kitap devam edeyim diyorum ya şimdi siz bi kitaptan bahsediyorsunuz merak ediyorum hemen okumak istiyorum
O merak etme bende de var ama ben cok nadir birden fazla kitabi ayni anda okurum. Senin gibi yapsam kafam çorba olur kesin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…