Bir bana bakarBiri beni kadınlar kulübü çıkmazından çekip alsında bende başlayım
Hemen bitirip geliyorumHerkes aynı düşüncede tuhaflık bende değil demek
Şaka mı ? On küçük zenci bitiyor yani doğru mu anladım ?
Bende birinci bölümü bitirdim az önce
Ama akıcı gibi duruyor yarın bitiririm bende muhtemelen.
Tövbe deHemen bitirip geliyorum
Siz yeni kitaba başlayın ben bir ara yetişirimHemen bitirip geliyorum
Hangi martı richard bach mı anton çehov muBen martı ya başladım ama bu kitaptan bi şey anlamam gerekiyor mu bilemedim :/ algılarım kapandı herhalde ya da kitap benlik değil. Zaten ince bi kitap, ikinci bölüme geldim inşallah bitince okuduğuma değer.her yerde göre göre okumak zorunda hissettim kendimi
Richard BachHangi martı richard bach mı anton çehov mu
Martı jonathanRichard Bach
Ilerleyince ben de severim umarım ❤ gerçekten aşırı zor vakit bularak kitap okuyorum ve bomboş okuyunca üzülüyorumMartı jonathanben çok sevmiştim aslında.
Ben kitaplardan alınan keyifin doğru zamanla orantılı olduğunu düşünüyorum. Kitabın konusu özgür olmak ve öğrenemek isteyen bir martı. Eğer senin özgür olma yeni şeyler öğrenme gibi kaygının olmadığı bir dönemdeysen sana hitap etmiyor olabilir. Aynı şeyi çok yeni kumarbazda yaşıdım. Belki 2-3 ay sonra okusam bayılırdımIlerleyince ben de severim umarım ❤ gerçekten aşırı zor vakit bularak kitap okuyorum ve bomboş okuyunca üzülüyorum
Tövbe de
BitttiiiiSiz yeni kitaba başlayın ben bir ara yetişirim
Bitttiiii
Yok canım dün akşam başlamıştımbugün mu başladın canım
Kitabı bitirdim ve gerçekten haklısın. Belki şuan zamanı değildi ama yine de kitabı sevdim. Anlatmak istediği şey güzeldi, ilerde tekrar okuyacağımBen kitaplardan alınan keyifin doğru zamanla orantılı olduğunu düşünüyorum. Kitabın konusu özgür olmak ve öğrenemek isteyen bir martı. Eğer senin özgür olma yeni şeyler öğrenme gibi kaygının olmadığı bir dönemdeysen sana hitap etmiyor olabilir. Aynı şeyi çok yeni kumarbazda yaşıdım. Belki 2-3 ay sonra okusam bayılırdım
CansınDaha iyiyim canımokumaya başla bizimle okumazsan da yine gel sohbete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?