- 12 Haziran 2019
- 18.409
- 111.602
- 598
- 37
Reyyanım nasıl oldun geçti mi ağrın? Gelirim gelmesine ama ben sizin gibi kitap okumuyorum kiHoşgeldin canım. Hep gel
Maşallah
Evetttt yorumlardan çok etkilendim bende aradığımı bulamadımEvet bende yanlış bir zamanda okuduğumu düşünüyorum.
Aşkından bahsettiği yerlerde biraz daha fazla keyif aldım sanırım. Bu zamana kadar duyduğum okuduğum yorumlar çok iyiydi belkide beklentim çok yükseldi o sebeple beklediğim gibi gitmedi. Çok direndim ama sona geldim neyse ki
Daha iyiyim canımGünaydın kızlar
Reyyanım nasıl oldun geçti mi ağrın? Gelirim gelmesine ama ben sizin gibi kitap okumuyorum ki
Zoraki okudum, hiç bir katkısı olmadı desem ayıp olur mu acabaEvet bende yanlış bir zamanda okuduğumu düşünüyorum.
Aşkından bahsettiği yerlerde biraz daha fazla keyif aldım sanırım. Bu zamana kadar duyduğum okuduğum yorumlar çok iyiydi belkide beklentim çok yükseldi o sebeple beklediğim gibi gitmedi. Çok direndim ama sona geldim neyse ki
Benim bugün belki az sonra biter kitap çok az kaldıDün akşam kumarbaz bitti benim. On küçük zenciye başlamadım
Aynı duyguları yaşıyoruz hepimizZoraki okudum, hiç bir katkısı olmadı desem ayıp olur mu acaba
Başladım ve bitiyor canım
Yaa başlamadım ben daha dılarıda işlerim vardı yeni geldim eve. Baya akıcı o zamanBenim bugün belki az sonra biter kitap çok az kaldı
Güzel canım. Cinayetler vsYaa başlamadım ben daha dılarıda işlerim vardı yeni geldim eve. Baya akıcı o zaman
Bende başlayım hemenGüzel canım. Cinayetler vsbizde eşimin zoru ile çarşıya gidip geldik şimdi. Birazdan okurum inşallah
Bende pdf indirdim ordan okuyorum. Sayfalar yazıyor iyi olduBende başlayım hemen
Pdf iyi oluyor banaBende pdf indirdim ordan okuyorum. Sayfalar yazıyor iyi oldu
Herkes aynı düşüncede tuhaflık bende değil demekZoraki okudum, hiç bir katkısı olmadı desem ayıp olur mu acaba
Şaka mı ? On küçük zenci bitiyor yani doğru mu anladım ?Başladım ve bitiyor canım
Biri beni kadınlar kulübü çıkmazından çekip alsında bende başlayımHerkes aynı düşüncede tuhaflık bende değil demek
Şaka mı ? On küçük zenci bitiyor yani doğru mu anladım ?
Bende birinci bölümü bitirdim az önce
Ama akıcı gibi duruyor yarın bitiririm bende muhtemelen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?